Προσφορά στους σεισμοπαθείς

Προσφορά στους σεισμοπαθείς Πηγή φωτ.: crimsonscorer.gr

Νερά και αθλητικό υλικό προσέφερε η Super League 2 και ο Απόλλων Λάρισας στους σεισμοπαθείς.

Η διοργανώτρια αρχή και ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς επισκέφθηκαν την Τετάρτη (24/03) την Περιφέρεια Θεσσαλίας και παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό νερά και αθλητικό υλικό για τους σεισμοπαθείς.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ανέφερε:

«Ήρθαμε εκπροσωπώντας ομάδες της Super League 2 και της Football League μαζί με τον κύριο Σταμούλη και τον κύριο Μαντζανά του Απόλλωνα Λάρισας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο που έχει υποστεί ζημιά με τον σεισμό. Παρουσία του κυρίου Αγοραστού φέραμε νερά σε πρώτη φάση. Είμαστε δίπλα του και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να βοηθήσουμε».

Ο Αγοραστός είπε:

«Ευχαριστώ τη Super League 2 και όλες τις ομάδες για την ανθρώπινη βοήθεια που δείχνει ότι ο αθλητισμός είναι ανθρώπινος. Ακουμπάει στις επιθυμίες των ανθρώπων και σε δύσκολη στιγμή είναι κοντά. Νοιάζεται και ενδιαφέρεται. Ευχαριστούμε για την προσφορά και τον κύριο Μαντζανά για την προσφορά ποδοσφαιρικού υλικού για να τα μοιράσουν στα παιδιά της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και τις άλλες περιοχές.

Είναι μία κίνηση ανθρώπινη, που λέει ότι ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Οι αθλητές είναι εδώ αλληλέγγυοι στον αγώνα που κάνουμε για να επανέλθουν στη φυσιολογική τους ζωή».

Ο Μαντζανάς δήλωσε:

«Να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα και να επανέλθει η κανονικότητα. Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους με ό,τι μπορούμε να προσφέρουμε. Φέραμε αθλητικό υλικό στην Περιφέρεια. Ευχαριστώ τον κύριο Λεουτσάκο και τις ομάδες που συνδράμουν στην προσπάθεια. Γρήγορα να είναι όλα περαστικά».

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάρτιος 2021 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep