Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι χωρίς ουσία

Ο φάκελος της UEFA πάλι δεν έχει στοιχεία που να είναι ικανά να υποστηρίξουν το θόρυβο που δημιουργεί η δημοσιοποίηση ενός φακέλου της UEFA και ο "εύκολος" χαρακτηρισμός ενός ματς ως ύποπτου. Ο φάκελος της UEFA πάλι δεν έχει στοιχεία που να είναι ικανά να υποστηρίξουν το θόρυβο που δημιουργεί η δημοσιοποίηση ενός φακέλου της UEFA και ο "εύκολος" χαρακτηρισμός ενός ματς ως ύποπτου.

Ο φάκελος της UEFA για την «ύποπτη» αναμέτρηση της Αναγέννησης Επανομής με τον Θρασύβουλο πάλι αναφέρει πως δεν υπήρξε στοιχηματισμός.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε το μεταφρασμένο κείμενο της έκθεσης της UEFA στα γραφεία της διοργανώτριας και πάλι μοιάζει να είναι ένας φάκελος με ενδείξεις που στο τελικό του συμπέρασμα αναιρεί τις ίδιες τις υποθέσεις του.

Χωρίς καμία ουσία μοιάζει να είναι και η νέα υπόθεση ύποπτου ματς που απασχόλησε πριν από λίγες ημέρες την Football League. Ο φάκελος της UEFA που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και από εκεί στο υπουργείο Αθλητισμού αφορούσε την αναμέτρηση Αναγέννηση Επανομής – Θρασύβουλος για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 2011-12.

Η διοίκηση της Football League κινήθηκε άμεσα και ζήτησε με έγγραφο της τον φάκελο για να ακολουθήσει πάλι την διαδικασία της επίσημης μετάφρασης. Πριν από λίγες ημέρες έφτασε το μεταφρασμένο κείμενο στα γραφεία της διοργανώτριας και πάλι μοιάζει να είναι ένας φάκελος με ενδείξεις που στο τελικό του συμπέρασμα αναιρεί τις ίδιες τις υποθέσεις του.

Η βασική ένδειξη για το ότι η αναμέτρηση είναι «ύποπτη» ήταν το ότι η Αναγέννηση Επανομής χρησιμοποίησε με τον Θρασύβουλο βασικούς ποδοσφαιριστές, σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς που έδινε χρόνο στους παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές.

Η βασική ένδειξη για το ότι η αναμέτρηση είναι «ύποπτη» ήταν το ότι η Αναγέννηση Επανομής χρησιμοποίησε με τον Θρασύβουλο βασικούς ποδοσφαιριστές, σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς που έδινε χρόνο στους παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Στη συνέχεια αναφέρει πως δεν έχει παρατηρηθεί περίεργος στοιχηματισμος σε καμία από τις εταιρίες.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί αυτός ο φάκελος διαβιβάστηκε από την UEFA στην ΕΠΟ και από εκεί στο υπουργείο Αθλητισμού. Οι αστήριχτες εικασίες του ανθρώπου που συνέταξε αυτή την έκθεση έχουν καταπέσει από το συμπέρασμα του ίδιου. Για ακόμη μια φορά χρησιμοποιήθηκε ένα έγγραφο για να δημιουργήσει θόρυβο χωρίς ουσία για το πρωτάθλημα της Football League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep