Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εμείς θα το επικυρώσουμε»

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στην Football League με την οποία αναφέρει πως θα επικυρώσει την απόφαση που θα πάρει στη Γενική Συνέλευση για το θα δεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή στην κατηγορία. Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στην Football League με την οποία αναφέρει πως θα επικυρώσει την απόφαση που θα πάρει στη Γενική Συνέλευση για το θα δεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή στην κατηγορία.

Η επιστολή της ΕΠΟ στην Football League για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή δίνει μήνυμα επικύρωσης της απόφασης.

Όσον αφορά εκκρεμότητα με τις ομάδες Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής πρέπει να ληφθεί μία απόφαση που να αποκαθιστά την κυριαρχία και την αυτονομία του οργανωμένου ποδοσφαίρου.

Σαφές μοιάζει το μήνυμα της ΕΠΟ στην επιστολή της προς την Football League για την υπόθεση της επιστροφής του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στην δεύτερη κατηγορία.

Η ένωση της Football League και Football League 2 έχει προσκαλέσει γενική συνέλευση στις 17 Αυγούστου (14.00) για να πάρει τις αποφάσεις της πάνω στο θέμα της επιστροφής των τριών ομάδων στην δεύτερη κατηγορία και αυτό θα γίνει με ψηφοφορία.

Το έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. Της ΕΠΟ στις 25/7 (Νο52), έπειτα από διεξοδική συζήτηση κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:

O Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα με βάση το νόμο 4049/12, έχουν αδειοδοτηθεί από την Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League.

1. Όσον αφορά εκκρεμότητα με τις ομάδες Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής οι οποίες έπειτα από τις αποφάσεις τις Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικώς με την αδειοδότηση, ή μη και ενώ η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη είχε αποφασίσει διαφορετικά, αποβλήθηκαν από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πρέπει να ληφθεί μία απόφαση που να αποκαθιστά την κυριαρχία και την αυτονομία του οργανωμένου ποδοσφαίρου.

2. Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα με βάση το νόμο 4049/12, έχουν αδειοδοτηθεί από την Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League.

Η διαδικασία τοποθέτησης στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πρέπει να γίνει με τη συνεργασία της Ενωσης Football League - Football League 2 και της Πολιτείας. Η ΕΠΟ θα συνδράμει και θα επικυρώσει σε δεύτερο βαθμό τις αποφάσεις.

3. Η διαδικασία τοποθέτησης στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πρέπει να γίνει με τη συνεργασία της Ενωσης Football League - Football League 2 και της Πολιτείας. Η ΕΠΟ θα συνδράμει και θα επικυρώσει σε δεύτερο βαθμό τις αποφάσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep