Δεν τους δίνουν το αντίγραφο του ασφαλιστήριου

Ομάδες της SL2 έχουν ζητήσει από τη λίγκα το αντίγραφο του ασφαλιστήριου συμβολαίου και δεν το έχουν λάβει ποτέ.

Στις 24 Σεπτεμβρίου η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League 2 και Football League εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε πως υπεγράφη συμβόλαιο με την ασφαλιστική εταιρία «Ευρωπαϊκή Πίστη», για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών στα δύο πρωταθλήματα.

Η λίγκα είχε ανακοινώσει τα εξής: «Υπεγράφη με την εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης για τους ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ – μελών της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, Super League 2 και Football League».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fl News, υπάρχουν ομάδες της Super League 2 που έχουν ζητήσει από τη λίγκα το αντίγραφο του ασφαλιστήριου συμβολαίου, για το οποίο έχουν δώσει 9.000 ευρώ, και το οποίο ωστόσο δεν έχουν πάρει ποτέ στα χέρια τους. Παρότι αυτό έχει γίνει επανειλημμένα, το αντίγραφο δεν τους έχει δοθεί ποτέ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ομάδες έχουν ζητήσει και έγγραφη ενημέρωση από την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά η απάντηση που έλαβαν προκάλεσε νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τη διοργανώτρια.

Last modified onΤρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep