Εβδομάδα… επιτήρησης

Από τη Μεγάλη Πέμπτη έχουν ενημερωθεί ΠΑΕ για την επιτυχία στο πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Έγγραφο στην ΕΠΟ έχει στείλει η Football League και ζητά να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου επιτήρησης πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Εξάλλου, αποτυχία σημαίνει αφαίρεση τριών βαθμών, ενώ η διαδικασία δεν προβλέπει έφεση. Αποτυχία στο δεύτερο στάδιο ισούται με αφαίρεση τριών βαθμών από το προσεχές πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι από τη Μεγάλη Πέμπτη ΠΑΕ της Football League όπως ο Βόλος και ο Καραϊσκάκης Άρτας έχουν ενημερωθεί εγγράφως ότι πέρασαν με επιτυχία το πρώτο στάδιο επιτήρησης. Αντίθετα, υπάρχουν ομάδες που γνωρίζουν ότι δεν έχουν επιτύχει. Παραδείγματα; Η Κέρκυρα, ο Ηρακλής (το είχε ανακοινώσει στις 11 Απριλίου), αλλά και η Σπάρτη και ο Αιγινιακός που έχουν υποβιβαστεί.

Έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η αρμόδια επιτροπή που ελέγχει τους φακέλους θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τότε θα φανεί ποιες ομάδες θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών. Εννοείται ότι αν σε αυτές βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας, τότε οι Θεσσαλοί θα βρεθούν στο -1 από τον Πλατανιά.

Σημαντική παράμετρος στη μάχη για τη 2η θέση; Εκκρεμεί η απόφαση της ένστασης του Απόλλωνα Λάρισας κατά του Αήττητου Σπάτων με την οποία οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν ότι θα πάρουν τρίποντο στα χαρτιά. Αυτό, βέβαια, μόνο σίγουρο δεν είναι, αλλά δεν παύει να αποτελεί εκκρεμοδικία.

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2019 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep