«Θα αργήσουμε να αποφασίσουμε»

Θα αργήσει να βγει απόφαση για την υπόθεση του Μπιανκόνι όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Θα αργήσει να βγει απόφαση για την υπόθεση του Μπιανκόνι όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η έφεση του Καραϊσκάκη Άρτας για τη συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι στο ματς με τον Πλατανιά χρειάζεται μελέτη όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Την Τετάρτη (30/01) το μεσημέρι εκδικάστηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η υπόθεση της έφεσης που είχε καταθέσει ο Καραϊσκάκης Άρτας για τη συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Χανίων είχε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και έπρεπε να τις εκτίσει στην επόμενη ομάδα που θα αγωνιζόταν. Ο Πλατανιάς, όμως, κατέθεσε στην ΕΠΟ έγγραφο από την αρμόδια Ομοσπονδία, το οποίο ανέφερε πως η ποινή του σβήστηκε επειδή μπήκε σε πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας και ακολούθως αυτή μετετράπη σε πρόστιμο.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ήταν ο μόνος που έκανε ένσταση στη μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά αυτή απορρίφθηκε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Football League. Η ομάδα της Άρτας άσκησε έφεση και πλέον αρμόδια για να κρίνει είναι η Επιτροπή της ΕΠΟ. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης η κάθε πλευρά εξέθεσε τα επιχειρήματά της, με τον δικηγόρο του Πλατανιά, Γιώργο Παναγόπουλο, να υποστηρίζει πως η ομάδα των Χανίων δεν έχει καμία ευθύνη, αφού είχε απευθυνθεί στην ΕΠΟ και εκείνη της απάντησε πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Από την πλευρά του Καραϊσκάκης Άρτας, ο νομικός της εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσαούσογλου τόνισε στην Επιτροπή πως δεν υπάρχει κανονισμός της FIFA που να προβλέπει πως μπορεί να σβηστεί με αυτό τον τρόπο ποινή από κόκκινη κάρτα. Μάλιστα τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής από τον Αύγουστο είναι στο δυναμικό του Πλατανιά και, φυσικά, αρμόδια για το αν εξέτισε την ποινή του ήταν τα ελληνικά ποδοσφαιρικά όργανα που δεν προβλέπουν πουθενά κάποιον τέτοιο κανονισμό.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής παραδέχθηκε πως η υπόθεση είναι ιδιαίτερη, πως χρειάζεται μελέτη για να καταλήξει στην απόφασή του και φυσικά αυτό θα πάρει καιρό!

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 02:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep