Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα συνάντηση με Ιωαννίδη

Ο Σπύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη για να συζητήσουν όλα τα θέματα που απασχολούν την Football League και κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και απαιτούν την στήριξη του. Ο Σπύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη για να συζητήσουν όλα τα θέματα που απασχολούν την Football League και κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και απαιτούν την στήριξη του.

O Σπύρος Καλογιάννης και ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχαν την Πέμπτη (19/7) νέα συνάντηση με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Ακόμη μια φορά επισκέφθηκαν τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης και ο αντιπρόεδρος Πέτρος Θεοδωρίδης. Αυτό κρίθηκε απαραίτητο ώστε να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες της κατηγορίας που είναι στο όριο της συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Το θολό τοπίο στο θέμα των χορηγιών από τον ΟΠΑΠ και την τηλεόραση της ΕΤ3 που είχε παλαιότερα τα δικαιώματα, έχουν φέρει σε αδιέξοδο τους υπεύθυνους των ομάδων. Οι περισσότερες από τις ΠΑΕ ξεκινούν με την αβεβαιότητα για το αν θα καταφέρουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα, ή θα εγκαταλείψουν νωρίτερα. Άλλες, όπως ο Ηρακλής Ψαχνών εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην δηλώσουν συμμετοχή, ενώ σε αρκετές άλλες ομάδες υπάρχει ανησυχητική ηρεμία.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης την Τετάρτη (18/7) βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ Γιάννη Σπανουδάκη και μίλησαν για πολλά θέματα στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον αποχαιρετισμό της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως από την Football League υπάρχει σιωπή για το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχουν κάνει λόγο επίσημα ούτε για ημερομηνία κλήρωσης, ούτε για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στα θέματα, πάντως, υπήρξε και το σενάριο της αύξησης των ομάδων της Football League που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέτρο πίεσης για να αυξηθούν οι χορηγίες που αφορούν τον ΟΠΑΠ και την ΕΤ3. Παράλληλα στην αρμοδιότητα του Σπύρου Καλογιάννη είναι και η Football League 2 που μόνο αν γίνει Ερασιτεχνική και επιστέψει στην ΕΠΟ θα μπορούν ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής και η Καβάλα να ενσωματωθούν απευθείας στην Football League που πλέον θα είναι η κατώτερη επαγγελματική κατηγορία.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούλιος 2012 03:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep