Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες

Απρορρίφθηκαν οι κατεγγελίες Εροτέλγη και Παναιτωλικού κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από τις ίδιες τις ΠΑΕ. Απρορρίφθηκαν οι κατεγγελίες Εροτέλγη και Παναιτωλικού κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από τις ίδιες τις ΠΑΕ.

Εργοτέλης και Παναιτωλικός δεν δικαιώθηκαν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην καταγγελία που έκαναν κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας για παράνομη συμμετοχή στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο και μετά.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League δεν έκανε δεκτή την καταγγελία που έκαναν ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί με αυτή την ενέργεια και οι πληροφορίες που διαρρέουν από τις ίδιες τις ομάδες είναι πως περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόρριψης της καταγγελίας τους.

Η πρωτόδικη απόφαση σημαίνει πως οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Football League και βέβαια θα δουν το σκεπτικό και αν μπορούν να πατήσουν σε κάποιο σημείο του ώστε να ζητήσουν την εκδίκαση του από άλλη Επιτροπή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep