Στον «αέρα» η πρεμιέρα

Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα της Football League αν δεν λυθούν τα θέματα με τηλεοπτικό συμβόλαιο και χορηγίες. 

Μπορεί η κλήρωση του πρωταθλήματος να έγινε κανονικά, αλλά όλα είναι θολά για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αφού θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου και της χορηγίας του πρωταθλήματος. Το διοικητικό συμβούλιο της Football League αποφάσισε να κάνει επιτροπή από πέντε άτομα ώστε να κάνει συνάντηση με τον υπουργό Αθλητισμού και να συζητήσουν τα θέματα της ενίσχυσης του πρωταθλήματος. 

Η πρόταση της ΕΡΤ είναι 1,8 εκατ. € σύμφωνα με πληροφορίες από το συμβούλιο και είναι μεικτά, αφού είναι σχεδόν τα μισά σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε διαφημιστικό χρόνο, ενώ δεν έγινε κουβέντα για κεντρική χορηγία. Μάλιστα η κίνηση να μην ανακοινωθούν ημερομηνίες στο πρόγραμμα δείχνει πως οι ομάδες δεν θα κάνουν πίσω αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. 

Μετά το τέλος της κλήρωσης έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε, με υγεία. Θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες πότε θα ξεκινήσουμε. Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep