Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σόου Κούγια και αποχώρηση!

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής τσακώθηκε με Καλογιάννη, Θεοδωρίδη και αποχώρησε από το ΔΣ της Football League.

Επεισοδιακό ήταν το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής την Πέμπτη (05/07). Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, κατηγορώντας τον που δεν πήρε θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στα play off και του τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί ο ίδιος και ο αθλητικός δικαστής τον καλεί συνέχεια. Ο Αλέξης Κούγιας ανέλυσε για αρκετή ώρα τα παράπονα που είχε για τη διαιτησία και τα πειθαρχικά όργανα.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης παρενέβη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέα λεκτική αντιπαράθεση, με τον Κούγια να το γυρνά την κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο. «Θα κάτσεις να ακούσεις την άποψή μου;», ρώτησε τον πρόεδρο της Παναχαϊκής ο Καλογιάννης με τον Κούγια να του λέει: «Να μην με ξαναδιακόψεις. Αποχωρώ…».

Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ομόφωνα, ενώ μετά από εισήγηση της νομικής υπηρεσίας για τυπικούς λόγους δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία, αφού εκκρεμεί η υπόθεση της εκδίκασης για όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά που θα γίνει το πρωί της Παρασκεύης (6/7) και δεν αναμένεται να επηρεάσει την τελική βαθμολογία.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας: 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE  2 ΟΠΑΠ εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός  με  μόνη μειοψηφούσα  την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005. Στη συνέχεια εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιούλιος 2012 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep