«Απόφαση μεγάλων αφεντικών»

Ο Λεωνίδας Θωμαΐδης δήλωσε ότι η ΕΠΟ απέχει από τις εκλογές της Football League επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά.

[googlead][/googlead]

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία για την προεδρία της Football League που έφερε αντιμέτωπους τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον Άρη Λυχναρά, με νικητή τελικά τον πρώτο, το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Football League, Λεωνίδας Θωμαΐδης, ο οποίος είπε: «Δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω βιώσει σε αυτό τον έναν χρόνο που συμμετέχω στο συμβούλιο της Football League και βλέπω την προσπάθεια του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

«Ευχαριστώ και συγχαίρω τον Λεωνίδα Λεουτσάκο για όλα αυτά που έζησα την περσινή χρονιά μαζί του. Αψήφισε την προσωπική του ζωή, την οικογενειακή γαλήνη για τη Football League. Δεν κάνω προεκλογικό αγώνα για τον κύριο Λεουτσάκο. Πέτυχε πάρα πολλά πράγματα. Ολόκληρη FIFA έστειλε κονδύλι 600 χιλιάρικα. Ήταν προσωπική επιτυχία του. Και αν σήμερα, γιατί δεν θέλω να κρύβομαι και θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι, υπάρχει κι άλλος υποψήφιος, είναι γιατί έκανε πάρα πολύ καλά τη δουλειά του για εσάς.

Ζητούσε λεφτά από την ΕΠΟ, έβαλε θέμα στο ΔΣ της ΕΠΟ χωρίς να έχει ενημερώσει, δευτερολόγησε στο συμβούλιο και οι συμβούλοι ομόφωνα του έδωσαν τα χρήματα και από εκείνη την ημέρα έγινε το κακό πρόβατο. Ζητούσε χρήματα για τη Football League, πήγε στον Υπουργό για τη Football League, πήγε παντού. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας για κάποιους αυτόματα σταμάτησε να είναι αρεστός. Για δικούς του λόγους κατέβασαν απέναντί του άλλον υποψήφιο.

Είναι πραγματικά ηλεκτρική καρέκλα και ίσως ο ίδιος δεν έχει καταλάβει πόσο κίνδυνο έχει. Και όλα αυτά για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την αγάπη του για τη Football League. Η ΕΠΟ θα απέχει από τη διαδικασία, γιατί το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά».

Ο Λυχναράς απάντησε:

«Μία τοποθέτηση θα ήθελα να κάνω. Συμφωνούμε όλοι σε όσα είπε για τον κύριο Λεουτσάκο. Θα ήθελα να δώσω μία διάσταση στο «κατέβασαν και άλλο υποψήφιο». Θεωρώ ότι είναι θετικό να υπάρχει κι άλλος υποψήφιος, δεν είναι πρόβλημα».

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 13:35

1 comment

  • Νωντας
    Νωντας Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 04:19 Comment Link

    Πρόεδρός με 4 ψηφους συν ενα λευκο κ ενα κομμενο ψηφοδελτιο με το ονομα του δευτερου που δεν βγηκε πρωτη φορα βλεπω ... Ελλαδισταν για παντα ....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep