Βραβείο για τη Football League

Η τηλεοπτική διαφήμιση για την χορηγία της Football League το 2016-17 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του. Η τηλεοπτική διαφήμιση για την χορηγία της Football League το 2016-17 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.

Τον «Χρυσό Ερμή» κέρδισε η χορηγική καμπάνια για το πρωτάθλημα 2016-17 της δεύτερης κατηγορίας αποδεικνύοντας τη δυναμική της.

[googlead][/googlead]

Τα ελληνικά βραβεία της διαφήμισης αποτελούν μια από τις σημαντικότερες στιγμές για τους ανθρώπους του χώρου και η Football League αυτή τη σεζόν είχε μια θέση στο βάθρο. Μάλιστα πήρε την πρώτη θέση, αφού απονεμήθηκε το «Ermis Gold» στην τηλεοπτική διαφήμιση «Λευκή γραμμή» που δημιουργήθηκε για την επικοινωνία του χορηγικού προγράμματος Stoiximan.gr Football League για την σεζόν 2016-17.

Η διαφημιστική εταιρεία Another Circus σε συνεργασία με την Ribeye που ανέλαβε την παραγωγή του διαφημιστικού, ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την σύνδεση του ελληνικού ποδοσφαίρου με όλες τις γωνιές της Ελλάδας και τη δυναμική του πρωταθλήματος της Football League.

Αυτή η διάκριση αποτελεί απόδειξη για τις δυνατότητες που έχει η δεύτερη κατηγορία και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να οδηγήσει τους χορηγούς της σε αποτελεσματική προβολή και ανάδειξη της δραστηριότητάς τους, αλλά και της εταιρικής τους ταυτότητας σε όλα τα σημεία της χώρας.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan, ανέφερε για τη διάκριση αυτή: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και φυσικά υπερήφανοι. Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιδιώκοντας να βρισκόμαστε στην κορυφή και να καινοτομούμε για να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι. Με αυτή τη σκέψη, δίπλα μας βρίσκονται συνεργάτες που υπερασπίζονται την δέσμευση αυτή. Και τους ευχαριστούμε θερμά, που για ακόμη μια χρονιά, δουλέψαμε ομαδικά με πάθος και αφοσίωση, καταφέρνοντας μαζί να αναδείξουμε μέσα από αυτές τις καμπάνιες τις αξίες και ένα μέρος της αποστολής της Stoiximan».

Media

Last modified onΤρίτη, 20 Μάρτιος 2018 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep