Αναβολή για τέσσερις

Μετατέθηκε η εκδίκαση της ένστασης της Καλλιθέας κατά του Αιγινιακού και αυτή των επεισοδίων στη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Football League κλήθηκαν την Πέμπτη (01/03) οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Αιγινιακός, Σπάρτη και ΟΦΗ. Η αθηναϊκή ομάδα, όπως είναι γνωστό, έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα, ενώ οι Λάκωνες και οι Κρητικοί επρόκειτο να απολογηθούν για το επεισόδιο που είχε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Φασομυτάκης με οπαδούς των «κυανέρυθρων», που είχε ως συνέπεια την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, για την Καλλιθέα ο παράγοντας της ΠΑΕ, Σταύρος Καρακασίδης ζήτησε και πήρε αναβολή (η ομάδα της βόρειας Πιερίας δεν εκπροσωπήθηκε) λόγω αδυναμίας παράστασης του νομικού, Χάρη Γρηγορίου.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του αγώνα Σπάρτη - ΟΦΗ, την πρώτη εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Δημήτρης Νικόλαρος. Ζήτησε και αυτός αναβολή, με τον νομικό της ομάδας του Ηρακλείου, Δημήτρη Βαγιάκο να συναινεί. Όπως εξήγησε, είχε συμφωνήσει σχετικά με τον δικηγόρο της Σπάρτης, Παναγιώτη Μπιλίρη.

Και οι δύο υποθέσεις θα συζητηθούν στις 9 Μαρτίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 02:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep