«Άμεση διαλεύκανση»

Να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση της κατάθεσης Καλαϊτζίδη θέλει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

[googlead][/googlead]

Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που αφορά σε όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής παράλληλα με δηλώσεις του στον Arena Fm υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις άλλης αποχώρησης. Αναλυτικά είπε:

Για τις καταγγελίες περί χειραγώγησης αγώνων:

«Το προϊόν είχε τεράστια προβλήματα από πέρυσι, όπου ανέλαβα εγώ και επίσημα από τον Ιανουάριο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και μια λίγκα που είχε γενικά έξοδα 1.600.000 ευρώ, καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια και χωρίς να πάρουν λεφτά οι ομάδες, να πέσει στα 180.000 ευρώ. Κάνουμε μια προσπάθεια να γίνει εξυγίανση της λίγκας για να παίρνουν μεγαλύτερα ποσά οι ομάδες. Υπάρχουν κάποιες καταγγελίες, έχω ενημερωθεί για αυτές πριν τρεις μήνες. Είναι σε εξέλιξη η δικαστική, αθλητική ερευνά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πάρα να ζητήσουμε διαλεύκανση της υπόθεσης τάχιστα.

Έχουμε αποτανθεί στην ΕΠΟ, στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στον Αθλητικό Δικαστή. Το μόνο που ζητάμε είναι διαλεύκανση και να μη μείνει τίποτα στον αέρα. Δεν ξέρω ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι, δεν είμαι δικαστής και ούτε θα δικάσω. Υπάρχουν αρμόδια όργανα, έχουμε εμπιστοσύνη και θέλουμε να γίνει τάχιστα.

Αυτοί που έχουν πράξει τα ανάλογα πρέπει να τιμωρηθούν και να απομακρυνθούν χθες από το ποδόσφαιρο. Έχουν βγει παράγοντες και δηλώνουν άγνοια, δεν έχουν καμιά σχέση, αλλά αυτά τα ξέρουν οι ίδιοι. Δεν μπορώ να σχολιάσω τι λέει ο καθένας, καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του».

Για την θέση της λίγκας στο συγκεκριμένο θέμα:

«Η λίγκα έχει στείλει την υπόθεση στα αρμόδια όργανα, έχει πάρει θέση. Ζητάει διαλεύκανση της υπόθεσης τάχιστα για να μην μείνει κρυφό τίποτα και τίποτα στον αέρα. Όλα να ξεκαθαρίσουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά μόνο υπομονή. Συνιστούμε ψυχραιμία, κάποιοι θίγονται, εννοείται, άλλα δεν ξέρουμε καν τα στοιχεία, αυτά τα έχει η προανακριτική εξέταση των άρχων.

Θα περιμένουμε, δεν είναι στο χέρι μας, δεν είναι στο χέρι της διοργανώτριας να ζητήσει τους φακέλους γρήγορα από την δικαιοσύνη, δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Θέλουμε να προχωρήσει η υπόθεση γρήγορα και όποιος έχει δημιουργήσει πρόβλημα να τιμωρηθεί και να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο».

Για τις επιτυχίες της διοργανώτριας αρχής:

«Η διοργανώτρια κατάφερε από 1.600.000 ευρώ να πάει το μπάτζετ στα 180.000 τον χρόνο, κατάφερε να δώσει αποζημιώσεις στο προσωπικό, περίπου στα 600.000 με 700.000 ευρώ. Οι ομάδες, επίσης, φέτος θα πάρουν 70.000 με 80.000 ευρώ η καθεμία. Παλεύουμε να βρούμε κι άλλα έσοδα, ενώ όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι σοβαρά προβλήματα.

Το παλεύουμε, όμως γιατί το πρωτάθλημα είναι σε πάρα πολύ καλή φάση. Το κρατικό κανάλι είναι ευχαριστημένο και από τις μεταδόσεις και από τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Δεν νομίζω να υπάρξει νέο φαινόμενο Αχαρναϊκού, δεν έχουμε τέτοια δείγματα γραφής μέχρι στιγμής. Ο Αχαρναϊκός αποχώρησε από το πρωτάθλημα γιατί δεν υπήρχε και διοίκηση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep