Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Να κερδίσει το... Στοίχημα

Ο Σπύρος Καλογιάννης στην κλήρωση για τα Play off του πρωταθλήματος. Ο Σπύρος Καλογιάννης στην κλήρωση για τα Play off του πρωταθλήματος.

Ο Σπύρος Καλλογιάνης πήρε εξουσιοδότηση από το διοικητικό συμβούλιο της Football League να προχωρήσει στην έρευνα για την αναζήτηση υπηρεσίας, ή οργανισμού που θα ειδοποιεί για υπερβολικό στοιχηματισμό σε αγώνες της κατηγορίας.

Πρέπει να βγει το αγκάθι του στοιχήματος από το πρωτάθλημα και να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να αλλάξει η εικόνα της κατηγορίας ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη σεζόν που θα είναι πιο δύσκολη από αυτή που τελειώνει

Η προστασία του πρωταθλήματος της Football League είναι το ζητούμενο και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Σπύρος Καλογιάννης έθεσε το θέμα της αυτοπροστασίας από την ίδια την λίγκα. Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πρόβλημα που είναι δύσκολο κανείς να το ελέγξει και για αυτό το λόγο πρότεινε μια σειρά από ενέργειες που θα βοηθήσουν ώστε να σβηστεί οποιαδήποτε υπόνοια υπάρχει για το πρωτάθλημα. Εκτός από την πρόταση της συνεργασίας με κάποιον από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του στοιχήματος, υπήρξε και η λύση της γενικής συζήτησης και καθορισμού συνολικής δράσης ανάμεσα σε προέδρους, προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Η λύση της αναβολής των αγώνων στην περίπτωση που παρατηρηθεί μεγάλος, ή περίεργος στοιχηματισμός τέθηκε στο συμβούλιο και θα συζητηθεί ως πρώτο μέτρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποτροπή των περίεργων παιχνιδιών στην πλάτη του πρωταθλήματος που αυτή τη σεζόν έκανε ένα μεγάλο βήμα για την αξιοπιστία του. Ο πρόεδρος της Ενωσης τόνισε πως αν συμβεί αυτή η αναβολή για δύο, τρία παιχνίδια θα αποτραπούν όσοι το επιχειρούν και θα κλείσουν τον δρόμο σε όσους το επιχειρούν. Μπορεί ο ΚΑΠ να μην επιτρέπει αναβολή λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά αυτό μπορεί να λυθεί σε συνεννοήση με την ΕΠΟ.

Το συμβόλαιο με το OTE TV τελειώνει αυτό το καλοκαίρι, ενώ δεν έχουν κάνει ακόμη συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ για χορηγία της επόμενης σεζόν. Αυτή τη σεζόν ήταν μόλις το 25% σε σχέση με το 2010-11 και στα ταμεία κάθε ομάδας δεν μπήκαν ούτε 200.000 ευρώ από αυτές τις συμφωνίες.

Χαρακτηριστικά είπε πως πρέπει να βγει το αγκάθι του στοιχήματος από το πρωτάθλημα και να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να αλλάξει η εικόνα της κατηγορίας ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη σεζόν που θα είναι πιο δύσκολη από αυτή που τελειώνει.

Το συμβόλαιο με το OTE TV τελειώνει αυτό το καλοκαίρι, ενώ δεν έχουν κάνει ακόμη συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ για χορηγία της επόμενης σεζόν. Αυτή τη σεζόν ήταν μόλις το 25% σε σχέση με το 2010-11 και στα ταμεία κάθε ομάδας δεν μπήκαν ούτε 200.000 ευρώ από αυτές τις συμφωνίες.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep