«Όχι» από ΕΕΑ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορούσε να εξετάσει την προσφυγή των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής.

Άνευ αντικειμένου έκρινε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την προσφυγή των Δόξας Δράμας, ΑΟ Χαλκίς, ΑΕ Καραϊσκάκης και Ιωνικού. Οι τέσσερις δευτεραθλητές ζητούσαν να μη χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στις ομάδες που δεν πήραν άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης, όμως αυτή δεν μπορούσε να εξεταστεί.

Όπως αναφέρθηκε από την ΕΕΑ, δεν έχει σταλεί η προκήρυξη ακόμα και δεν έχει εξετάσει τους φακέλους των ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι τέσσερις δευτεραθλητές θα κινηθούν, αφού η Επιτροπή λάβει τα δικαιολογητικά από τις ομάδες. Εκτός αυτού η ΕΕΑ αναφέρθηκε στα δύο «ύποπτα» ματς του 2016, Κισσαμικός - Εργοτέλης, ΑΕΛ - Παναχαϊκή για τα οποία οι τέσσερις ομάδες είχαν βγει από τα στοιχηματικά κουπόνια. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Κλήση προς διόρθωση των από 24.11.2016 αποφάσεων της Ε.Ε.Α., που αφορούν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες των ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ –ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ –ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αίτηση των σωματείων Γ.Σ. Δόξα Δράμας, Α.Ο. Χαλκίδα, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Α.Ο. Ιωνικός προς την Ε.Ε.Α. περί παροχής εγγράφων κατάπτωσης εγγυητικών επιστολών των αναφερομένων στην αίτηση ομάδων.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep