Ποινές… στην επόμενη σεζόν

Χανιά και Πανελευσινιακός αντιμετωπίζουν κυρώσεις από την νέα σεζόν λόγω απλήρωτων προστίμων

Με αφαίρεση βαθμών από την νέα περίοδο, τιμώρησε τόσο τα Χανιά, όσο και τον Πανελευσινιακό, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League. Αιτία τα απλήρωτα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις δύο ομάδες και τα οποία έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News η ποινή του ΑΟΧ αφορά στην υπόθεση προστίμου ύψους 8.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον Ηρακλή Νύκταρη.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη την ποινή της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή.

2) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά το μέρος της που αφορά στη μη εμπρόθεσμη καταβολή των χρηματικών ποινών που επιβλήθηκαν με τις αποφάσεις του παρόντος Οργάνου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη την ποινή της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή.

3) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, ως προς την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά το μέρος της που αφορά στη μη εμπρόθεσμη καταβολή των χρηματικών ποινών που επιβλήθηκαν με τις αποφάσεις του παρόντος Οργάνου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2019 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep