Στο αρχείο τρία ακόμα «ύποπτα»

Χωρίς επαρκή αποδεικτικά στοιχεία χειραγώγησης οι φάκελοι για τα ματς Παναχαϊκή - Αν. Καρδίτσας, Αν. Καρδίτσας - Πανελευσινιακός και Αν. Καρδίτσας - Λαμία.

Τρεις ακόμα φάκελοι με «ύποπτα», σύμφωνα με τη Sportradar, παιχνίδια πήγαν στο αρχείο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πρόκειται για τους αγώνες Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανελευσινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία. Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι: α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, β) είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

4. Αίτηση του τρίτου Κων/νου Αδάμ περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ.

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 23:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep