Ακρόαση για «ύποπτα»

Αναβολές στην ΕΕΑ για πέντε «ύποπτα» που εμπλέκονται ομάδες της Football League. Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία το Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο φινάλε της σεζόν προέκυψαν ακροάσεις για «ύποπτα» ματς που εμπλέκονται έξι ομάδες της Football League. Όλες τους, όμως πήραν αναβολή στην ΕΕΑ, ενώ για το ματς Κυπέλλου Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγησή του. Εμπλέκονται ακόμα οι ΠΑΕ Σπάρτη, Χανιά, Αγροτικός Αστέρας, ΟΦΗ και Πανελευσινιακός. Αποφασίστηκε, τέλος, η κατάπτωση της εγγυητικής του υποβιβασμένου Πανθρακικού.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17».

Αίτηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep