Το ματς της ημέρας

Δύο ομάδες που αδίκησαν φέτος τον εαυτό τους, η Καλλιθέα και τα Τρίκαλα κοντράρονται στο «Ελ Πάσο».

Το πρωτάθλημα θέλει δύο ακόμα στροφές για να ολοκληρωθεί και το τοπίο στην κορυφή και την ουρά έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει. Μόνη εκκρεμότητα το 4ο εισιτήριο που οδηγεί - αγωνιστικά - στη Γ' Εθνική. Τους Πανθρακικό, Καλλονή ακολούθησε ο Πανελευσινιακός και η Καλλιθέα είναι η βασική υποψήφια για το τελευταίο εισιτήριο, αφού για να μείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κάνει το απόλυτο και την ίδια στιγμή ο Κισσαμικός να μην συγκεντρώσει ούτε βαθμό. Την Κυριακή (04/06, 17:00) η αθηναϊκή ομάδα υποδέχεται τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, σε μία αναμέτρηση μεταξύ δύο αντιπάλων που αδίκησαν φέτος τον εαυτό τους.

Οι «κυανόλευκοι» ξεχώρισαν στην αρχή της σεζόν με το ποδόσφαιρο που έπαιζαν υπό τις οδηγίες του Τάκη Γκώνια, αλλά το ζητούμενο στη Β' Εθνική, δηλαδή οι βαθμοί δεν έρχονταν. Έτσι, υποχρεώθηκε να παλεύει σε όλη τη διάρκεια στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Τρίκαλα «πλήρωσε» τον κακό πρώτο γύρο. Στον δεύτερο είναι πρώτος σε συγκομιδή (13-1-1), αλλά η τρελή κούρσα δεν ήταν αρκετή για να προλάβει το τρένο της ανόδου.

Όπως φαίνεται και στο διάγραμμα του FL News, η γηπεδούχος για 13 αγωνιστικές βρέθηκε σε τροχιά υποβιβασμού, ενώ οι Θεσσαλοί πάτησαν τέσσερις φορές στην 4η θέση. Με τα ρόστερ που αμφότεροι διαθέτουν, σίγουρα, δικαιούνταν ένα καλύτερο πλασάρισμα στη Stoiximan.gr Football League, όμως μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή (04/06) στο «Ελ Πάσο» είναι πολύ πιθανό η αθηναϊκή ΠΑΕ να εναποθέσει τις ελπίδες παραμονής μόνο σε εξωαγωνιστικά σενάρια.

kaltri

Η Καλλιθέα την προηγούμενη αγωνιστική κατέκτησε τη 2η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και υποχρέωσε σε υποβιβασμό τον Πανελευσινιακό. Σερί δύο νικών είχε να «χτίσει» από τον Ιανουάριο. Απέναντι στα Τρίκαλα έχει το επιπλέον κίνητρο, αν και δεν εξαρτώνται όλα από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της. Τρεις διαδοχικές νίκες, πάντως, έχει να κατακτήσει από τον Νοέμβριο του 2013... Τα Τρίκαλα διέκοψαν το εκπληκτικό σερί 13 νικών στην Ελευσίνα, έχουν υποχωρήσει στην 5η θέση και η μόνη πρωτιά είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (63 γκολ). Την 32η στροφή ξέσπασαν (6-1) απέναντι στα Χανιά και πλέον έχουν το βλέμμα στις διοικητικές εξελίξεις που θα δρομολογήσει ο ιδιοκτήτης, Χρήστος Γιαλιάς.

Στο «Ελ Πάσο» θα έχουν το αυτί τους στα Περιβόλια, εκεί όπου αν ο Κισσαμικός πάρει έστω τον πόντο απέναντι στον Κισσαμικό, τότε η Καλλιθέα αγωνιστικά θα υποβιβαστεί. Σε αυτή την περίπτωση δύο ενδεχόμενα μπορούν να σώσουν την παρτίδα. Είτε να γίνουν πραγματικότητα τα σενάρια αναδιάρθρωσης και να μείνουν ο 15ος και ο 16ος της βαθμολογίας, είτε να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών στα Χανιά. Οι Κρητικοί από τον Ιανουάριο παίζουν χωρίς εγγυητική, από τον Μάρτιο χωρίς πιστοποιητικό και στην Καλλιθέα επιδιώκουν την τιμωρία τους. Γι' αυτό θέλουν να τερματίσουν έστω στη 15η θέση.

Στα αγωνιστικά, μόνος απών για τον προπονητή των γηπεδούχων, Σωτήρη Τζουμερκιώτη θα είναι ο τραυματίας, Βασίλης Ταμπάκης. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Περικλής Αμανατίδης έχει 17 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Οι Νταμαού, Μαχαμάτ, Παπαδόπουλος, Μπαλμπόα έχουν αποχωρήσει και οι Βέρτζος, Μπαϊκαρά, Ρομπέρ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Το over 2,5 προσφέρεται στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Kallithea-FC-Ath-n-Trikala-97424) σε απόδοση 1.90.

Δείτε και άλλες αποδόσεις από το παιχνίδι της αγωνιστικής στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Kallithea-FC-Ath-n-Trikala-974241)

stoiximan combo plagio

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούνιος 2017 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep