Αναβολή για τον ΑΟΧ

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά πήρε αναβολή για την εγγυητική της. Την 1η Ιουνίου η υπόθεση του ΟΦΗ-Άρης, αναβολή για Καλλιθέα.

Την Τετάρτη (24/5) ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση του ΑΟ Χανιά για την εγγυητική του επιστολή, η οποία είχε καταπέσει από τα τέλη Ιανουαρίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, ζήτησε και πήρε αναβολή, μια και απουσίαζε ο δικηγόρος της ομάδας της Κρήτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News που έδωσε το «παρών» στα γραφεία του αθλητικού δικαστή.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του αγώνα ΟΦΗ - Άρης θα εκδικαστεί την 1η Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ΠΑΕ είχαν κληθεί σε απολογία για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αναβολή και στην απολογία της ΠΑΕ Καλλιθέα και του γενικού της αρχηγού, Νίκου Γιαννόπουλου, για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Η Καλλονή, που είχε κληθεί για την κατάπτωση της εγγυητική της, και ο προπονητής της, Δημήτρης Γαβαλάς, που είχε κληθεί για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον ΑΟΧ, ήταν απόντες, κάτι αναμενόμενο, αφού η ΠΑΕ δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, μια και αποβλήθηκε

Το ίδιο ισχύει και με τον Πανθρακικό. Οι Καραολάνης και Τζελέπης, σε βάρος των οποίων είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, δεν έδωσαν το παρών, αφού η ομάδα της Κομοτηνής έχει αποσυρθεί από τη Stoiximan.gr Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep