The invincibles

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης μάχονται για την άνοδο και το… αήττητο

Μπορεί τα φώτα της 30ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League να κλέβει η.. μάχη της Κρήτης, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη, όμως εξίσου σημαντικό ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι της Λαμίας, ανάμεσα στην Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και βαθμολογικό, καθώς αμφότερες οι ομάδες θέλουν την νίκη που ουσιαστικά θα… κλειδώσει την άνοδο τους στην Super League, όσο και γοήτρου.

Και αυτό γιατί, τόσο η Λαμία, όσο και ο Απόλλων Σμύρνης, τρέχουν το δικό τους… αήττητο σερί. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ παραμένει ανίκητο στην έδρα του και μάλιστα, πριν από την ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ (1-1), μετρούσε φέτος 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο «ΔΑΚ», ενώ συνολικά το αήττητο σερί του στην Football League, κρατά εδώ και πάνω από ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τις 23 Απριλίου 2016 και την ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0. Από τότε, σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος στο γήπεδο της, η Λαμία μετρά 14 νίκες και 3 ισοπαλίες, με τέρματα 32-7.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι το ρεκόρ του Απόλλωνα, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παραμένει αήττητη... παντού! Μετά από 29 αγωνιστικές, η αθηναϊκή ομάδα έχει 23 νίκες, 6 ισοπαλίες και καμία ήττα (!), με τέρματα 55-13, ενώ για να βρούμε την τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα της Football League, πρέπει να γυρίσουμε και πάλι ένα χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στις 9 Μαΐου 2016 και την ήττα της με 2-0 από την Κέρκυρα. Από τότε και μέχρι σήμερα, σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Απόλλων Σμύρνης έχει 25 νίκες, 6 ισοπαλίες και τέρματα 65-13!

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Μάιος 2017 11:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep