Το ματς της ημέρας

Η Λαμία δοκιμάζεται στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα που αγνοεί τη νίκη τον τελευταίο μήνα.

Εκτός έδρας αποστολές περιμένουν όλους τους πρωτοπόρους στην 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Και για τη 2η της βαθμολογίας Λαμία η αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης (12/04, 15:00 ΕΡΤ3) στον Εύοσμο αποτελεί «κλειδί» για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας διαθέτει τη 2η καλύτερη συγκομιδή στα εκτός έδρας ματς με 26 πόντους σε 13 αγώνες. Της ισοπαλίας στην Ελευσίνα και της ήττας στα Τρίκαλα ακολούθησαν τρία διαδοχικά τρίποντα απέναντι σε ΑΟΧ, Καλλιθέα και Παναιγιάλειο, με αποτέλεσμα εννέα στροφές πριν το φινάλε να βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά από τον 3ο Άρη. Η επανάληψη του πέναλτι απέναντι στη «Μαύρη Θύελλα», όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε νέα αντίδραση από την ΠΑΕ Άρης...

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά απογοητεύουν στον δεύτερο γύρο. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στο δεύτερο μισό (13 γκολ παθητικό) και συγκομιδή μόλις 7 πόντων σε οκτώ αγώνες. Ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με 7 νίκες σε ισάριθμα ματς στο «Δ. Κοντικάκης», αλλά το... κάστρο δεν άντεξε άλλο. Η σεζόν ξεκίνησε με νίκες σε βάρος των Τρικάλων και του ΟΦΗ, ακολούθησε ισοπαλία (1-1) με τον Άρη και ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα. Το βαρύ 4-0 από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ προκάλεσε τριγμούς και οδήγησε την ΠΑΕ στην απόφαση επιβολής προστίμου.

Οι «πράσινοι» βλέπουν ακόμα και την 6η θέση να κινδυνεύει, οπότε καλούνται να διακόψουν το σερί των τεσσάρων ηττών. Βέβαια, το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτερο. Η Λαμία μετά τον αγώνα στον Εύοσμο έχει να δώσει τρεις ακόμα εκτός έδρας και πέντε στο ΔΑΚ, οπότε αν φύγει αλώβητη από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα θα έχει κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την άνοδο.

Σύμμαχος του Αγροτικού Αστέρα είναι η παράδοση, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει κατακτήσει 4 νίκες και έχει παραχωρήσει μία ισοπαλία. Η Λαμία έφυγε νικήτρια από τον Εύοσμο πριν από 21 χρόνια (10/03/96) για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής...

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής των «σταχυοφόρων», Νίκος Καραμπετάκης αποστολή δεν ανακοίνωσε, αλλά είναι δεδομένες οι απουσίες των Βουτσιά, Δεινόπαπα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο εκτός πλάνων του Μπάμπη Τεννέ βρίσκονται οι τραυματίες Τζόκιτς, Όμο και οι Φερφελής, Τσούκαλος. Επιστρέφουν, σε σχέση με την αποστολή απέναντι στη Λαμία οι Καραγιάννης, Παπαργυρίου.

Δείτε τις αποδόσεις των αγώνων της 26ης αγωνιστικής από τη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/league/Soccer-FOOT/Stoiximan-gr-Football-League-Greece-187272r)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 03:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep