Τo ματς της ημέρας

Ματς... ύπαρξης δίνουν στη Μυτιλήνη η ΑΕΛ Καλλονής και ο Αιγινιακός.

Σαφή στόχο την παραμονή στην κατηγορία έβαλαν στο ξεκίνημα της χρονιάς η ΑΕΛ Καλλονής και ο Αιγινιακός. Η ομάδα της Λέσβου μετά την πτώση της από τη Super League και λόγω των πολλών οφειλών που έπρεπε να τακτοποιήσει, δεν μπορούσε παρά να «χτιστεί» με χαμηλό μπάτζετ και κατά κύριο λόγο με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Νεανικό και το ρόστερ των «κυανόλευκων», οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έφτασαν τη ζώνη παραμονής. Το μεταξύ τους ματς την Κυριακή (09/04) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League αναμφίβολα θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά στο μέλλον τους στην κατηγορία.

Όπως φαίνεται και στο διάγραμμα του FL News, η Καλλονή έχει... συνηθίσει να βρίσκεται με τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού σφιγμένη. Για 23 αγωνιστικές βρίσκεται κάτω από τη ζώνη, ενώ για 14 είναι σε τροχιά υποβιβασμού η ομάδα της βόρειας Πιερίας.

kalllo

Ο Φεβρουάριος, πάντως, έδωσε ελπίδα στους κυανέρυθρους χάρη στα τρία διαδοχικά τρίποντα που κατέκτησαν στο γήπεδό τους απέναντι σε Καλλιθέα, Αγροτικό Αστέρα και Αχαρναϊκό. Ωστόσο, οι ήττες που ακολούθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης από ΟΦΗ, Άρη και η ισοπαλία με τη Σπάρτη την πήγαν πίσω. Στην Καρδίτσα την περασμένη εβδομάδα το πάλεψαν και λύγισαν στο φινάλε, οπότε το ματς της Κυριακής (09/04) έχει πάρει χαρακτήρα τελικού.

Ο Αιγινιακός στις επτά τελευταίες εξόδους στο πρωτάθλημα έχει συγκομιδή μόλις ένα βαθμό. Παρόλα αυτά οι εντός έδρας νίκες απέναντι σε Σπάρτη και Κισσαμικό τον έφεραν ισόβαθμο με την Καλλιθέα. Εάν αποσπάσει την ισοπαλία, αποτέλεσμα που σημειώθηκε στο ματς του πρώτου γύρου (0-0), τότε η ομάδα του Αιγινίου θα κρατήσει μακριά την Καλλονή και υπό προϋποθέσεις θα βρεθεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Βέβαια, αμφότεροι έχουν πάρει νίκες στα χαρτιά με τον Πανθρακικό, κάτι που δεν ισχύει για την Καλλιθέα την οποία κυνηγούν.

Από πλευράς γηπεδούχων ο τεχνικός, Δημήτρης Γαβαλάς προβλήματα δεν αντιμετωπίζει, καθώς οι Ζουλιώτης, Αποστόλου αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν στην αποστολή. Χωρίς απουσίες ουσιαστικά και ο Αιγινιακός του Γιάννη Βλάχου.

Η επιογή για 2-3 γκολ στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Kalloni-AEL-FC-Aiginiakos-FC-928884) προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Kalloni-AEL-FC-Aiginiakos-FC-928884)

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 03:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep