Το ματς της ημέρας

Καλλιθέα και Λαμία κοντράρονται χωρίς περιθώρια απωλειών για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Τους χωρίζουν 35 βαθμοί, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα ματς της Κυριακής (02/04). Η γηπεδούχος Καλλιθέα, άλλωστε, νιώθει τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει, ενώ η φιλοξενούμενη Λαμία μετά από δύο εξόδους και συγκομιδή ενός πόντου δεν θέλει να δει τη διαφορά της από τον Άρη να μειώνεται.

Από τη σεζόν 2014-15, οπότε ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο στις 7 πρώτες αγωνιστικές, είχε να διανύσει τόσο άσχημο σερί η Καλλιθέα. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τρίποντο και έχουν βρεθεί μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ στάθηκαν πολύ καλά, αλλά η ατυχία και τα δύο δοκάρια δεν τους επέτρεψαν να κάνουν την έκπληξη στο Ηράκλειο. Αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στο γήπεδό τους και ποντάρουν στην πίεση της ομάδας της Φθιώτιδας για να κάνουν νέο ξεκίνημα.

Η Λαμία μετά την ισοπαλία στην Ελευσίνα και την ήττα στα Τρίκαλα είδε τη διαφορά της από τον Άρη να μειώνεται στους έξι πόντους. Στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Χανιά βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ανέτρεψε τη σε βάρος της κατάσταση, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, πάντως, καλείται να ξεπεράσει και την κακή παράδοση που έχει όταν παίζει στην Αττική. Στις έξι τελευταίες της επισκέψεις στο λεκανοπέδιο η Λαμία έχει απολογισμό 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά, στο περσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό (1-1).

Όσο για τα κοινά σημεία των δύο ομάδων; Ο Μπάμπης Τεννές είχε καθοδηγήσει τους γηπεδούχους τη διετία 2002-04 στην Α' Εθνική (31 παρουσίες στον πάγκο), όμως πολύ πιο σύντομο ήταν το πέρασμα του Νίκου Κουρμπανά (2 αγώνες) από τους φιλοξενούμενους τη σεζόν 2008-09 στη Γ' Εθνική. Κόντρα στην ομάδα τη οποίας τη φανέλα φόρεσαν στο παρελθόν θα αγωνιστούν οι Χριστοφιλέας, Ντουρμισάι, Ματσούκας.

Αγωνιστικά προβλήματα για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν. Αν υπάρχει θέμα αυτό έχει να κάνει με την τιμωρία του Κουρμπανά που θα υποχρεωθεί να δίνει οδηγίες από την εξέδρα λόγω τιμωρίας. Στο απουσιολόγιο του Μπάμπη Τεννέ βρίσκονται οι Σέρβοι μέσοι Μπλάζιτς, Τζόκιτς, ο στόπερ Κοτσώνης για λόγους τακτικής, ενώ επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Αναστασιάδης και οι Τσέναμο, Ντουρμισάι.

Η επιλογή του Under 2,5 στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Kallithea-FC-Ath-n-Lamia-920032) προσφέρεται σε απόδοση 1.90

Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Kallithea-FC-Ath-n-Lamia-920032)

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 03:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep