To ματς της ημέρας

Κόντρα πρώτων σκόρερ στο ντέρμπι Τρίκαλα - Λαμία για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ματς που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά στην υπόθεση - άνοδος διεξάγεται την Τετάρτη (22/03, 15:00 ΕΡΤ3). Ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχεται τη Λαμία στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για το «διπλό», ώστε να μη μειωθεί κι άλλο η απόσταση από τον διώκτη Άρη.

Οι Θεσσαλοί όταν έμειναν εκτός στόχου έβγαλαν πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Την Κυριακή (19/03) πανηγύρισαν στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ την 5η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και έκλεισαν πλέον ένα μήνα χωρίς απώλειες και με απολογισμό τερμάτων 15-2. Η διαφορά των 16 πόντων από τις θέσεις ανόδου είναι μεγάλη, αλλά βλέπουν ως πρόκληση τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στο γήπεδό τους με τη Λαμία και τον Άρη.

Εννέα αγωνιστικές αήττητη έχει κλείσει η ομάδα της Φθιώτιδας με την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση, αλλά στην Ελευσίνα διακόπηκε το σερί 8 νικών συμπεριλαμβανομένης αυτής με τον Πανθρακικό. Οι «κυανόλευκοι» δεν έπιασαν καλή απόδοση και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα παρουσιάσουν για δεύτερο διαδοχικό ματς ίδιο πρόσωπο. Εξάλλου, μετά από στραβοπατήματα η Λαμία πάντα επιστρέφει με τρίποντο και ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές ευελπιστεί ότι θα πετύχει στα Τρίκαλα ό,τι και πέρυσι με τον Απόλλωνα, οπότε είχε οδηγήσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε νίκη (1-0).

Τα βλέμματα θα στραφούν και στους τρεις πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος που θα πατήσουν το χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων. Ο Νίκος Κουσκουνάς (14 γκολ) των γηπεδούχων και οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Λευτέρης Ματσούκας (9 γκολ) των φιλοξενούμενων θα επιδιώξουν να βρουν δίχτυα μετά από μία αγωνιστική χωρίς γκολ.

Απώλεια για τους φιλοξενούμενους ο τραυματισμός του Ντουρμισάι (7 τέρματα), ενώ θα λείψουν ακόμα ο τραυματίας Τσέναμο και ο τιμωρημένος Τζόκιτς. Από πλευράς ΑΟΤ μόνος απών είναι ο τραυματίας, Ζοέλ Νταμαού.

Η επιλογή να βρει δίχτυα στο ντέρμπι ο Νίκος Κουσκουνάς προσφέρεται από τη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Trikala-Lamia-911600) σε απόδοση 3.35

Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Trikala-Lamia-911600)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep