Το ματς της ημέρας

Τα... κοινά σημεία και οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Η κόντρα πρωτοπόρων απουσιάζει από την 20ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, όμως η αυλαία ανοίγει το Σάββατο (11/03) με το πιο ενδιαφέρον ματς. Ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλωνα σε μία κόντρα με... μεγάλο παρελθόν, ιδιαιτερότητες, αλλά και πολλά κοινά!

Η «Μαύρη Θύελλα» έχει κλείσει αισίως 12 αγώνες αήττητη στο γήπεδό της, όμως αήττητη είναι και η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Τελευταία ήττα του Παναιγιαλείου στο πρωτάθλημα εντός έδρας ήταν στις 24 Απριλίου 2016 από την Κέρκυρα. Οι Φαίακες, όμως ήταν η τελευταία ομάδα που επικράτησε και των «κυανόλευκων» στις 9 Μαΐου.

Όσο για την ιδιαιτερότητα; Ο Δημήτρης Σπανός προσελήφθη το καλοκαίρι στην αθηναϊκή ΠΑΕ, «έχτισε» τον Απόλλωνα, όμως απολύθηκε παραμονές Χριστουγέννων και λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, επέστρεψε στη γενέτειρά του, ανέλαβε το τιμόνι του Παναιγιαλείου και τον οδηγεί σε πορεία άνετης σωτηρίας. Όπως είναι φυσιολογικό, έχει το επιπλέον κίνητρο να οδηγήσει τους «μελανόλευκους» στη διεύρυνση του αήττητου σερί κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Το ζευγάρι του Σαββάτου (11/03) έχει μεγάλη παράδοση, καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν κοντραριστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις, πάντως, ο Παναιγιάλειος δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει. Τελευταία του νίκη εντός Αιγίου εμφανίζεται πριν από 53 χρόνια, στις 22 Δεκεμβρίου 1963.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Μωυσίδη και του τιμωρημένου Ντέμο. Στο απουσιολόγιο του προπονητή του Απόλλωνα, Άκη Μάντζιου βρίσκονται οι Τζάνης, Κάσσος και Αλμπάνης.

Το να μην χάσει ο Παναιγιάλειος προσφέρεται από την Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Panegialios-Aigio-Apollon-Smirnis-902112?clkco=5abcfc46-2fa9-48bb-9fd3-a0247c3b0579) με απόδοση 2.00.

Δείτε και άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Panegialios-Aigio-Apollon-Smirnis-902112?clkco=5abcfc46-2fa9-48bb-9fd3-a0247c3b0579).

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep