Καμία ενημέρωση...

Οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ στην υπόθεση Ντουρμισάι δεν ενημερώθηκαν ούτε την Τρίτη (07/03) σχετικά με την εκδίκαση των καταγγελιών.

Την ενημέρωση ότι οι καταγγελίες των ΠΑΕ ΟΦΗ, Άρη κατά του κύρους του αγώνα Λαμία - Σπάρτη θα εκδικάζονταν την Πέμπτη (09/03) είχαν οι νομικοί των εμπλεκόμενων ομάδων. Ωστόσο, έως και την Τρίτη (07/03) το απόγευμα δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Stoiximan.gr Football League.

Τόσο η πλευρά της Λαμίας, όσο και αυτή των Άρη, ΟΦΗ έχουν κάνει γνωστό ότι επιθυμούν την εκδίκαση το συντομότερο δυνατό, αλλά σχεδόν 20 ημέρες μετά τις καταγγελίες - ενστάσεις, δικάσιμος δεν έχει οριστεί. Πλέον οι νομικοί εκπρόσωποι των ΠΑΕ πιθανολογούν ότι ο αθλητικός δικαστής θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι σε ανάλογη υπόθεση αντικανονικής συμμετοχής πέρυσι, το ματς Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης διεξήχθη στις 28 Μαρτίου και δικάσιμος είχε οριστεί για τις 7 Απριλίου. Έπειτα από μία αναβολή, ο αθλητικός δικαστής την εκδίκασε στις 14/04.

Last modified onΤρίτη, 07 Μάρτιος 2017 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep