Στα άκρα με Super League

Δικαστικά αναμένεται να κινηθεί η Football League σε βάρος της Super League.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο ΔΣ της Δευτέρας (10/10) στη Football League ήταν και το εξώδικο που εστάλη στη Super League σχετικά με τις διεκδικήσεις της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Η Ένωση είχε ζητήσει την πληρωμή 450 χιλιάδων ευρώ τη Δευτέρα (10/10), ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως αυτό, όπως αναμενόταν δεν συνέβη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ουδεμία απάντηση έλαβε η Football League, ούτε, φυσικά, σχετικά με το αίτημα συνάντησης την Τετάρτη (12/10). Έτσι, διέρρευσε ότι πλέον θα κινηθεί νομικά και θα διεκδικήσει δικαστικώς τα χρήματα της σχετικής επιχορήγησης, η οποία δεν τηρείται.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (12/10, 12:30) ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Ο πρόεδρος της λίγκας δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τη συνάντηση, με τον Κοντονή να τονίζει πρόσφατα ότι: «Η λύση θα δοθεί από όλους με καθαρές κουβέντες και εξηγήσεις».

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με αφορμή τη συνάντηση με τον Κοντονή, ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Αστέρα, Βαγγέλης Χατζηιωάννου τόνισε στον Σφακιανάκη: «Να μεταφέρετε στον κύριο Υπουργό ότι στη συγκέντρωση του κυρίου Ελευθεριάδη πήγατε με δική σας πρωτοβουλία, όπως και ότι βραβεύσατε τον κύριο Γκιρτζίκη χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του ΔΣ, διαφορετικά θα βγω εγώ να το πω»!

Last modified onΤρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 03:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep