«Κόπηκαν» Καλλιθέα, Πανσερραϊκός

Η Καλλιθέα και ο Πανσερραϊκός δεν πέρασαν το 4ο στάδιο επιτήρησης. Aφαιρούνται τρεις βαθμοί από την πρώτη, την Παναχαϊκή και τη Ζάκυνθο.

Από τις εννέα ομάδες της Football League που ήταν σε επιτήρηση από την περσινή σεζόν οι πέντε πέρασαν τη διαδικασία. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης διαδικασίας επιτήρησης οι Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Τρίκαλα, Κισσαμικός, ενώ «κόπηκαν» οι Πανσερραϊκός, Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος.

Τι σημαίνει η αποτυχία στο 4ο στάδιο επιτήρησης; Αφαίρεση τριών βαθμών (για τις Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο), από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλημάτος. Η συγκεκριμένη ποινή, πάντως, δεν επηρεάζει τις θέσεις στην ουρά, καθώς η Ζάκυνθος παραμένει 15η, οι Αχαιοί 16οι, ενώ η Καλλιθέα θα μείνει στην 7η.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/7/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της FOOTBALL LEAGUE:

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Last modified onΤρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep