Μετάθεση της εκδίκασης

Αναβολή πήρε η απολογία του Αχαρναϊκού για τα ματς με τον ΑΟ Χανιά και τον Πανελευσινιακό.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή είχε κληθεί να παραστεί την Παρασκευή (20/05) ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου θα απολογούνταν για τη διακοπή της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανιά, αλλά και για την ένσταση του Πανελευσινιακού, ο οποίος θεωρεί ότι ο Τάσος Χριστοφιλέας κακώς συμμετείχε. Όπως σας ενημέρωσε την Πέμπτη (19/05) το flnews, οι «σταχυοφόροι» είχαν ζητήσει να εκδικαστούν οι δύο υποθέσεις μαζί, αφού από την τύχη του πρώτου αγώνα θα εξαρτηθεί και το αποτέλεσμα της ένστασής τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που βρέθηκε στον αθλητικό δικαστή, οι «πράσινοι» πήραν αναβολή λόγω αποχής των δικηγόρων για τις 27 Μαΐου και για τις δύο υποθέσεις. Σημειώνεται ότι ο νομικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Παναγόπουλος είχε πάρει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Μάιος 2016 12:12

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Παρασκευή, 20 Μάιος 2016 15:23 Comment Link

    ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΥΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ Η ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΣΑΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΧΟΡΤΑΤΟ".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep