Ξανά στην ΕΕΑ τρεις ΠΑΕ

Αχαρναϊκός, Καλλιθέα και Παναιγιάλειος έδωσαν το «παρών» στην ΕΕΑ για υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων. Αναβολή για Ολυμπιακό.

Την έρευνα σχετικά με τις υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων συνεχίζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μάλιστα, την Τρίτη (10/11) εκπρόσωποι των ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος βρέθηκαν ξανα ενώπιόν της για ακρόαση, με την ΕΕΑ να κάνει γνωστό ότι συνεχίζει τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

Αναβολή, τέλος, πήρε η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με θέματα πολυιδιοκτησίας και συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Υπενθυμίζεται ότι ψίθυροι πολυιδιοκτησίας υπήρχαν στο πρόσφατο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, όπως είχε αποκαλύψει το flnews.gr. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου:

«Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για τη συγκέντρωση επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων.

Κλήση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 για παροχή πληροφοριών σχετικά με θέματα πολυιδιοκτησίας και με τη συμμετοχή της ΠΑΕ στο κουπόνι του Στοιχήματος. ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 19.11.15».

Last modified onΤρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep