Δίωξη σε Εργοτέλη, ΑΟΧ (Pics)

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Εργοτέλη και ΑΟΧ.

Το πρώτο ματς της εφετινής Football League για το οποίο ασκείται πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα αναφορικά με «χειραγωγημένο» παιχνίδι είναι το Εργοτέλης-ΑΟΧ, που είχε γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου και είχε ολοκληρωθεί με νικητές τους Χανιώτες (0-1). Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, λοιπόν, άσκησε δίωξη στις δύο ΠΑΕ, οι οποίες πλέον θα πρέπει να απολογηθούν.

Η ενημέρωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Εργοτέλης και ΠΑΕ ΑΟ Χανίων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Football League Εργοτέλης-Χανιά της 28/9/2015)».

Υπενθυμίζεται ότι το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BFDS) είχε συμπεριλάβει το συγκεκριμένο ματς στα «ύποπτα», μαζί με άλλα τέσσερα της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τι ακριβώς επισημαίνεται στα άρθρα 20 και 22 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep