Πείστηκε για αναβολή

Ο Απόλλων 1926 πήρε αναβολή στην ένσταση της ομάδας Νέων του Εθνικού Σερρών.

Την Πέμπτη (30/04) θα εκδικαστεί από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Football League η ένσταση της ομάδας Νέων του Εθνικού Σερρών κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα 1926. Το flnews.gr έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ...

Από πλευράς Απόλλωνα παρών ήταν ο πρόεδρος, Βασίλης Ανατολίτης, ενώ για τον Εθνικό Σερρών παραβρέθηκε στη διαδικασία ο νομικός εκρπόσωπος, Δημήτρης Καρπετόπουλος. Ο πρώτος ζήτησε αναβολή, γιατί οι Πόντιοι πήραν την κλήση το μεσημέρι της Δευτέρας (27/04), με τον δικηγόρο της ομάδας των Σερρών να αντιδρά και να λέει στην έδρα: «Διαφωνούμε κύριε πρόεδρε, πρέπει να δικάσετε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η υπόθεση είναι ξεκάθαρη».

Τα μέλη της επιτροπής αποσύρθηκαν για λίγα λεπτά και ακολούθως ο αθλητικός δικαστής έδωσε αναβολή για την Πέμπτη (30/04, 09:30) παρότι στην αρχή ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Τουλάχιστον δέχεστε να παίξουμε ξανά; Γιατί αυτό λέτε στην ένστασή σας», ρώτησε ο Ανατολίτης τον Καρπετόπουλο, αλλά απάντηση δεν πήρε...

Σύμφωνα, πάντως, με το αγωνιστικό τμήμα της Football League, η απόφαση του ΔΣ είναι να μην διεξάγεται παράταση σε ανάλογες περιπτώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ ανέβαλε την εκδίκαση της ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΝΕΩΝ για την Πέμπτη 30.04.2015 και ώρα 09.30 (ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΝΕΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΝΕΩΝ 18.4.2015) Κοιν.- Κλήση: ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΝΕΩΝ».

Last modified onΤρίτη, 28 Απρίλιος 2015 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep