«Μη δυναμιτίζετε το κλίμα»

Η ευχή Καλογιάννη και οι αποφάσεις του ΔΣ.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε τις αποφάσεις που πήρε στο ΔΣ πριν την κλήρωση των μπαράζ, ενώ φιλοξένησε την ευχή του προέδρου της διοργανώτριας, Σπύρου Καλογιάννη και την προτροπή του προς τους παράγοντες.

Η σχετική ανακοίνωση:

Επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 1ου και του 2ου Ομίλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015.

Στους αγώνες των Play Off θα συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΑΕΚ (10 ΒΑΘΜΟΙ), ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (7Β), ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 (0Β), ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (0Β), ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 (0Β) και ΛΑΡΙΣΑ (0Β)

Στους αγώνες των Play Out του 1ου Ομίλου θα συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (8 ΒΑΘΜΟΙ), ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (6Β), ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (4Β), ΚΑΛΛΙΘΕΑ(3Β), ΕΠΙΣΚΟΠΗ (0Β) και ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (0Β)

Στους αγώνες των Play Out του 2ου Ομίλου θα συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (6 ΒΑΘΜΟΙ), ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (2Β), ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (1Β), ΠΙΕΡΙΚΟΣ(0Β), ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ (0Β) και ΤΥΡΝΑΒΟΣ (0Β)

Ήδη έχουν υποβιβαστεί από τον 1ο Όμιλο οι ΠΑΕ ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ, ΦΩΣΤΗΡ και ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ. Από τον 2ο Όμιλο έχουν υποβιβαστεί οι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ και ΦΩΚΙΚΟΣ.

Τους αγώνες των play off θα σφυρίξουν διαιτητές Super League.

Σ΄ όλους τους αγώνες play off θα υπάρξει doping control.

Οι αγώνες των play off θα έχουν ώρα έναρξης την 18:00 και θα μεταδίδονται απευθείας τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι OTE TV.

Η ώρα έναρξης του 1ου Ομίλου των αγώνων play out θα είναι στις 17:00 και του 2ου Ομίλου στις 16:30.

Οποιαδήποτε ομάδα που μετέχει στα play out δύναται να ζητήσει τη διενέργεια doping control, είτε ως γηπεδούχος είτε ως φιλοξενούμενη.

Η Διοργανώτρια έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει παιχνίδια των ομάδων που συμμετέχουν στα play out τα οποία και θα διευθύνουν διαιτητές Super League.

Ο Πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κ. Σπ. Καλογιάννης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα μετέχουν τόσο στα play off όσο και στα play out, εξέφρασε την ελπίδα να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς βία. Ευχήθηκε καλή υγεία στους συμμετέχοντες και στους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Τέλος προέτρεψε τους παράγοντες να μην δυναμιτίζουν το κλίμα των αγώνων και να προφυλάξουν το προϊόν».

Last modified onΤρίτη, 21 Απρίλιος 2015 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep