Αμφίβολη και η Δευτέρα για κλήρωση

Στη διοργανώτρια αρχή τονίζουν ότι είναι αβέβαιο αν η κλήρωση των μπαράζ γίνει τη Δευτέρα (20/04).

Το Σαββατοκύριακο (25-26/04) θα ξεκινήσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Ωστόσο, έπειτα από τις εξελίξεις της Τετάρτης (15/04) και την κλήση σε απολογία των Ηρακλή Ψαχνών, Αναγέννησης Καρδίτσας για «ύποπτα» ματς τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην κλήρωση αλλάζουν.

Σύμφωνα με πηγές από τη Θεμιστοκλέους, ακόμα και αν ο αθλητικός δικαστής κληθεί να αποφασίσει ως την Παρασκευή (17/04) για τις υποθέσεις που εκκρεμούν, πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποια από τις ΠΑΕ να ζητήσει περιθώριο για την κατάθεση υπομνήματος ως τη Δευτέρα (20/04). Εκτός αυτού, όπως και στις υποθέσεις των αγώνων Εθνικός Σερρών - Ηρακλής, Αχαρναϊκός - Φωστήρας, έτσι και τώρα για τα δύο νέα «ύποπτα», η Football League οφείλει να περιμένει μήπως καταθέσει έφεση ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Βέβαια, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και οι εμπλεκόμενοι θα αθωωθούν, όμως στη διοργανώτρια τονίζουν ότι οφείλουν να περιμένουν. 

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ακόμα και η Δευτέρα (20/04) είναι... αμφίβολη για να διενεργηθεί η κλήρωση των play off και play out.

Last modified onΤετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep