Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δίωξη σε Τόλιο, Γιώτα»!

Ο Εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε Τόλιο, Γιώτα για ματς του 2012! Το flnews.gr υπενθυμίζει τα επεισόδια της υπόθεσης.

Στο προσκήνιο έπειτα από περίπου 3 χρόνια έρχεται ξανά το παιχνίδι του 2012 (20/04/12) μεταξύ της Καλλιθέας και του Ηρακλή Ψαχνών (2-1)! Σύμφωνα με όσα ανέφερε η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, η εισαγγελία άσκησε κακουργηματική δίωξη στους τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας της Εύβοιας, Θανάση Τόλιο, Κώστα Γιώτα παρότι οι εμπλεκόμενοι είχαν αθωωθεί πρωτόδικα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή: 

«Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάσης Τόλιος και ο αμυντικός της ίδιας ομάδας, Κώστας Γιώτας είναι οι πρώτοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που διώκονται κακουργηματικά από την εισαγγελία Αθηνών για χειραγώγηση αγώνα. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Football League Καλλιθέας - Ηρακλή Ψαχνών (2-1) που έγινε στις 20 Απριλίου 2012.

Βάσει του κατηγορητηρίου που έχει ως υπόβαθρο την έκθεση της Sportradar (εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης που είναι συμβεβλημένη με την UEFA) τα δύο τέρματα ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένων ενεργειών ή παραλείψεων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Ψαχνών. Το πρώτο από τον τερματοφύλακα, Θ. Τόλιο και το δεύτερο από τον Κ. Γιώτα, ο οποίος αντί να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή τρφοδότησε επιθετικό της αντιπάλου ομάδας και αυτός από πολύ κοντινή απόσταση με ευκολία πέτυχε τέρμα».

Το flnews.gr σας υπενθυμίζει τη συγκεκριμένη υπόθεση και τι συνέβη στην απολογία των δύο ομάδων... 

Υπενθυμίζεται ότι ότι η UEFA είχε χαρακτηρίσει ύποπτο χειραγώγησης για στοιχηματικούς και βαθμολογικούς σκοπούς το παιχνίδι. Αυτή, όμως είχε αρκετές αντιφάσεις, καθώς ανέφερε ότι δεν παρατηρήθηκε μεγάλος στοιχηματισμός και ότι το over δεν ήρθε για στοιχηματικούς, αλλά για βαθμολογικούς λόγους!

Ακολούθησε η κλήση του αθλητικού δικαστή, οι απολογίες των εμπλεκομένων και εν τέλει η αθώωση...

Last modified onΤρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep