Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ορίζουμε διαιτητές»

Η ΕΠΟ δήλωσε... ανικανοποίητη από την επιστολή της Super League, αλλά προανήγγειλε επιστροφή στη δράση.

Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε η Super League στην ΕΠΟ τη Δευτέρα (24/11) δεν ικανοποίησε την ομοσπονδία. Παρόλα αυτά με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα οριστούν διαιτητές, και επεσήμανε ότι «αν στο μέλλον συμβεί το παραμικρό θα εξετάσει το ενδεχόμενο να εφαρμόσει όλα τα καταστατικά δικαιώματά της σε ό,τι αφορά στη διοργάνωση των πρωταθλημάτων». Αποδείχτηκε έτσι περίτρανα ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην γίνουν τα πρωταθλήματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αφού κανένα μέτρο δεν ελήφθη από τις δύο λίγκες σε ό,τι αφορά στη βία... 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, την εκλογή νέου προεδρείου και την επιστολή που εστάλη στην Ομοσπονδία, ανακοινώνονται τα παρακάτω.

Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν είναι ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο περιεχόμενο έρχεται να καταδείξει και αποδείξει τα πολύ μεγάλα λειτουργικά προβλήματα της λίγκας, θεωρεί ότι αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για αυτόν τον λόγο θα ορίσει διαιτητές για να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι διοργανώσεις εθνικής εμβέλειας.

Παρά τα όσα ισχυρίζονται διάφορα κέντρα για επιχείρηση φίμωσης των παραγόντων, των ΜΜΕ κλπ., είναι ξεκάθαρο ότι το μοναδικό ζητούμενο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι πρώτον η ειλικρινής προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φλέγοντος θέματος της βίας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ο δια παντός τερματισμός της ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ προσώπων της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, όπως αρέσκονται κάποιοι να κάνουν προκειμένου να βρουν άλλοθι για τις δικές τους αποτυχημένες επιλογές και ενέργειες.

Η ΕΠΟ τονίζει και επισημαίνει για τελευταία φορά και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν μπορεί εφεξής να γίνει ανεκτή η οποιαδήποτε διακύβευση ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας ατόμου που εντάσσεται στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου μας και σε περίπτωση κατά την οποία στο μέλλον συμβεί το παραμικρό η Ομοσπονδία θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσει όλα τα καταστατικά δικαιώματά της σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων».

H επιστολή της Super League

H Super League έστειλε την παρακάτω επιστολή στην ΕΠΟ:

«Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Η Super League ζητάει επίσημα από τον υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Για τους λόγους αυτούς σας ζητάμε να προβείτε στην ανάκληση της από 14/11/14 απόφασής σας και να ορίσετε κανονικά διαιτητές για το ερχόμενο τριήμερο 29-30/11 και 1/12».

Last modified onΤρίτη, 25 Νοέμβριος 2014 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep