Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ερωτήματα για την έναρξη...

Ο Βασίλης Ανατολίτης έδωσε μοιρασμένες πιθανότητες να παρθεί απόφαση την 1η Οκτωβρίου σχετικά με το πρωτάθλημα.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» έδωσε ο β' αντιπρόεδρος της Football League, Βασίλης Ανατολίτης και τόνισε πως «είναι 50-50 αν θα αποφασιστεί την Τετάρτη (01/10) η έναρξη του πρωταθλήματος. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα 1926:

«Η πραγματικότητα είναι τραγική, τα έσοδα από τον ΟΠΑΠ μειωμένα κατά 30%, ενώ χρήματα από τη Σούπερ Λίγκα δεν έχουμε δει ακόμη, αλλά και τα περσινά να έρθουν και πάλι δεν αρκούν», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχή και πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βασίλη Ανατολίτης, στη Real News και πρόσθεσε:

«Το αδιέξοδο είναι μεγάλο και θεωρώ πως ειδικά αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε και πολλά. Ό,τι ήταν να γίνει έπρεπε να έχει προγραμματιστεί από το καλοκαίρι. Το βέβαιο είναι ότι οι μικρές ομάδες πλήττονται περισσότερο, συν ότι επιβαρύνονται με έξοδα για το Κύπελλο. Έχουμε φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργό και τα κόμματα και ο μόνος που ανταποκρίθηκε είναι ο Φώτης Κουβέλης. Για εμένα το αν θα αποφασιστεί την Τετάρτη η έναρξη του πρωταθλήματος είναι 50-50».

Last modified onΚυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep