Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Η κλήρωση της Football League

Παρακολουθήσατε LIVE από το flnews.gr την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League για τη σεζόν 2014-15.

Στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» έγινε το απόγευμα της Τρίτης (09/09) η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Το flnews.gr έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας μετέφερε LIVE τη διαδικασία. 

ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του 1ου ομίλου.

ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του 2ου ομίλου.

Η πρεμιέρα στον 1ο όμιλο:

Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα

Αλιμος - Πανηλειακός

Επισκοπή - Αχαρναϊκός

Παναιγιάλειος - ΑΕΚ

Ερμιονίδα - ΑΟ Χανιά

Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας

Ρεπό: Παναχαϊκή

Η πρεμιέρα στον 2ο όμιλο:

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας

ΑΕΛ - Απόλλων 1926

Εθνικός Γαζώρου - Αιγινιακός

Πιερικός - Ηρακλής

Αναγ. Καρδίτσας - Τύρναβος

Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος

Ρεπό: Φωκικός 

17:43...Αρχίζει η κλήρωση. Κλειδάριθμο πήρε η Καλλιθέα λόγω χρήσης της έδρας του Πανιωνίου και ο ΑΟ Χανιά λόγω κοινής έδρας με τον Πλατανιά. Στον 2ο όμιλο πήραν κλειδάριθμο οι Τύρναβος, ΑΕΛ και οι Αιγινιακός, Πιερικός έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας.

17:40: Ο Σπύρος Καλογιάννης επανέλαβε ότι θα γίνουν άμεσα επαφές με την Πολιτεία, την ΕΠΟ, τη Super League και τον ΟΠΑΠ για να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. 

17:30: Στο βήμα ανέβηκε ο Στράτος Σωπήλης και ακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος.

17:25: Λόγο απευθύνει ο ταμίας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου και ο Παναγιώτης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

17:20: Ακολουθεί ομιλία της Κυριακής Γιαννακίδου, η οποία σημείωσε ότι η παράταση στις άδειες των γηπέδων ελπίζει να είναι η τελευταία, ώστε να λυθεί το θέμα αυτό. «Μηνιαία θα βλέπουμε την πορεία των εργασιών», ανέφερε και ευχήθηκε καλό πρωτάθλημα χωρίς βία».

Καλογιάννης: «Το πιο δύσκολο...»

17:15: Ο Σπύρος Καλογιάννης απευθύνει χαιρετισμό. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε σε αδιέξοδο. Συνέχεια αυτό το πρωτάθλημα έχει την κατιούσα στα οικονομικά. Όλοι οι άνθρωποι που βάζουν τα λεφτά τους είναι εγκλωβισμένοι και δεν μπορούν να φύγουν. Ίσως η φετινή χρονιά είναι η δυσκολότερη όλων. Θέλουμε να είναι αξιόπιστο και ανταγωνιστικό, γι' αυτό αποφασίσαμε να γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ και τον ΟΤΕ, όμως με τον ΟΠΑΠ δεν έχουμε υπογράψει ακόμα. Γνωρίζουμε ότι τα κριτήρια είναι αυστηρά, όμως ευελπιστούμε σε λύση, γιατί οι ομάδες έχουν συμπιέσει αφάνταστα το κόστος λειτουργίας. Στόχος μας είναι ένα προϊόν αξιόπιστο και ανταγωνιστικό. Πρέπει να πάρουμε μέτρα για την προστασία των ομάδων, των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων. 

Θα γίνουν άμεσα συναντήσεις με τους αρχηγούς και τους προπονητές, ώστε να βοηθήσουν όλοι να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας. Θα γίνει επαφή και με την πολιτική ηγεσία πριν την έναρξη της σεζόν, γιατί αυτή η χρονιά αναμένεται η πιο δύσκολη οικονομικά. Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί λύση στο θέμα των γηπέδων. Να βοηθήσουμε όλοι, ώστε να μειωθούν τα προβλήματα και να μη θρηνήσουμε θύματα. Τα περισσότερα γήπεδα δεν έχουν άδεια...

17:15: Η είσοδος του Αλέξη Κούγια στην αίθουσα συνοδεύτηκε από την... κατάρρευση ενός τραπεζιού, με αποτέλεσμα να σπάσουν ποτήρια και κανάτες με νερό!

17:10: Τώρα αφίχθηκε και ο αντιπρόεδρος της Super League, Στράτος Σωπήλης.

17:05: Το «παρών» στην κλήρωση δίνει και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου.

17:00: Η διαδικασία αναμένεται να καθυστερήσει λίγα λεπτά. 

16:45: Στο πάνελ βρίσκεται ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης και οι αντιπρόεδροι, Κώστας Παπαδόπουλος, Βασίλης Ανατολίτης.

16:40: Στην αίθουσα έχουν αρχίσει να προσέρχονται οι εκπρόσωποι των ομάδων και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης. Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο αντιπρόεδρος της Super League, Στράτος Σωπήλης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Football League, η σέντρα θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου. Εμβόλιμη σε όλο το πρωτάθλημα δεν υπάρχει, ενώ ο πρώτος γύρος είναι προγραμματισμένος να ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου. Ο δεύτερος γύρος θα εκκινήσει στις 4 Ιανουαρίου και η κανονική περίοδος θα τελειώσει στις 29 Μαρτίου 2015.

Σε ό,τι αφορά στα play off και τα play out, αυτά θα αρχίσουν στις 5 Απριλίου 2015 (πριν το Πάσχα στις 12 Απριλίου) και θα τελειώσουν στις 7 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού:

1η αγωνιστική: 5 Απριλίου

2η αγωνιστική: 15 Απριλίου

3η αγωνιστική: 19 Απριλίου

4η αγωνιστική: 26 Απριλίου

5η αγωνιστική: 3 Μαΐου

6η αγωνιστική: 10 Μαΐου

7η αγωνιστική: 17 Μαΐου

8η αγωνιστική: 24 Μαΐου

9η αγωνιστική: 31 Μαΐου

10η αγωνιστική: 7 Ιουνίου

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep