Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρνήθηκε ο Παπαδημητρίου

Ο Σίμος Παπαδημητρίου δεν δέχθηκε να πάρει τη θέση του αντιπροέδρου στην Football League. Ο Σίμος Παπαδημητρίου δεν δέχθηκε να πάρει τη θέση του αντιπροέδρου στην Football League.

Δεν θέλει να είναι αντιπρόεδρος στη Football League αυτή τη σεζόν ο Σίμος Παπαδημητρίου και δεν δέχθηκε την πρόταση του Σπύρου Καλογιάννη που αναμένεται να μείνει στη θέση του προέδρου της διοργανώτριας.

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου με δήλωσή του ανέφερε ότι αρνήθηκε πρόταση του Σπύρου Καλογιάννη για τη θέση του αντιπροέδρου στη Football League.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις αυριανές εκλογές για Αντιπρόεδρος στη Football League. Σε συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο κ. Καλογιάννη μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος Αντιπρόεδρος. Αρνήθηκα, αλλά θα παραμείνω στην Εκτελεστική Επιτροπή και σε μία Επιτροπή Δημοσιών Σχέσεων η οποία θα έρχεται σε επαφή με τη Super League, τον ΟΠΑΠ και την ΕΠΟ. Και αυτήν την πρόταση την αποδέχθηκα».

Η απαιτητική χρονιά που ανοίγεται μπροστά για τον Φωκικό και το νέο πρωτάθλημα δεν αφήνει περιθώρια χρόνου στον πρόεδρο της ομάδας της Άμφισσας να αναλάβει θέσεις στην διοργανώτρια που να απαιτούν την συχνή παρουσία του στην Αθήνα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη αρνήθηκε την θέση του αντιπροέδρου, αλλά δέχθηκε να αναλάβει πιο περιφερειακούς ρόλους στην καθημερινότητα της διοργανώρτριας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε το παρασκήνιο των συζητήσεων που γίνεται ήδη στην Football League για τις θέσεις που θα αλλάξουν πρόσωπα.

«Δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις αυριανές εκλογές για Αντιπρόεδρος στη Football League. Πριν λίγο είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Καλογιάννη ο οποίος μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος Αντιπρόεδρος. Αφού τον ευχαρίστησα, αρνήθηκα την πρότασή του γιατί ειδικά φέτος, πρέπει να είμαι ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα μας, τον Φωκικό, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ασχοληθώ μαζί της, διότι είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη χρονιά. Ακολούθως ο Πρόεδρος μου πρότεινε να παραμείνω στην Εκτελεστική Επιτροπή και για φέτος, κάτι που αποδέχθηκα ενώ ζήτησε τη συμμετοχή μου και σε μία Επιτροπή Δημοσιών Σχέσεων η οποία θα έρχεται σε επαφή με τη Super League, τον ΟΠΑΠ και την ΕΠΟ. Και αυτήν την πρόταση την αποδέχθηκα»

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep