Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεύτερο κρούσμα στο μπαράζ

Δεύτερο δείγμα θετικό από τους δέκα ελέγχους που έγιναν από το ΕΣΚΑΝ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ξάνθη για το μπαράζ ανόδου. Δεύτερο δείγμα θετικό από τους δέκα ελέγχους που έγιναν από το ΕΣΚΑΝ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ξάνθη για το μπαράζ ανόδου.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από το μπαράζ ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου με την Ξάνθη βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Οι δέκα έλεγχοι που έγιναν στην αναμέτρηση του"Κλεάνθης Βικελίδης" που έκρινε μια θέση στο πρωτάθλημα της Super League είχε δέκα ελέχους από το ΕΣΚΑΝ και όπως αποδείχθηκε δεν πήγε χαμένη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει και δεύτερος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε να έχει αυξημένα όρια στους ελέγχους και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί και εκείνος από τις αρμόδιες αρχές για να απολογηθεί, όπως συνέβη και με το πρώτο κρούσμα που ήδη έχει κληθεί.
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής ήταν από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και όλα δείχνουν πως το ίδιο συμβαίνει και με το δεύτερο, αλλά αυτό δεν έχει επιπτώσεις για την ομάδα, αλλά μόνο για τους ποδοσφαιριστές που θα τιμωρηθούν με δύο χρόνια αποκλεισμό από τις αθλητικές δραστηριότητες αν τελικά επιβεβαιωθεί η κατηγορία.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιούλιος 2014 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep