Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντοπαρισμένος στο μπαράζ

Δέκα ποδοσφαιριστές πέρασαν από αντιντόπινγκ κοντρόλ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Skoda Ξάνθη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον έλεγχο. Δέκα ποδοσφαιριστές πέρασαν από αντιντόπινγκ κοντρόλ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Skoda Ξάνθη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον έλεγχο.

Στο Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη δέκα ποδοσφαιριστές πέρασαν από έλεγχο μετά το τέλος της αναμέτρησης και υπήρξε θετικό δείγμα για έναν από αυτούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως γνωστοποιήθηκε στην ομάδα πως υπήρξε θετικό πρώτο δείγμα και περίμεναν και την εξέταση του δεύτερου για να προχωρήσουν στην επίσημη ανακοίνωση. Οι επιπτώσεις αφορούν μόνο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κινδυνεύει με αποκλεισμό για δύο χρόνια με ανάκληση του αθλητικού του δελτίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ταχυδρόμος" της Θεσσαλίας, το δείγμα αφορά ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και μάλιστα όπως αναφέρει αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Οι ανακοινώσεις από τα αρμόδια όργανα αναμένεται να γίνουν εντός της εβδομάδας.

Last modified onΤρίτη, 22 Ιούλιος 2014 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep