Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Εμμένει στην προκήρυξη

Η Football League πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά εμμένει στην προκήρυξη για άνοδο τριών ομάδων.

Στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα παραβρεθεί η Football League για το θέμα της ανόδου έπειτα από ομόφωνη απόφαση των μελών της κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε το Σάββατο (18/01) και ήταν διάρκειας 2,5 ωρών. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να εμμείνει στην αρχική της προκήρυξη που μιλά για άνοδο τριών ομάδων, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο μέσο τα δικαιώματα των μελών της.

Σημειώνεται ότι από τα μέλη που έδωσαν το «παρών» στη διαδικασία, δεν ψήφισε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε αποχωρήσει αρκετή ώρα πριν την ψηφοφορία.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδίκαση της υπόθεσης στις 21 Ιανουαρίου. H Football League θα είναι παρούσα για να διεκδικήσει την άνοδο τριών ομάδων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κάθε ομάδα δεν μπορεί να κάνει πρόσθετη παρέμβαση αν το επιθυμεί. Υπενθυμίζεται ότι στο ΔΣ της Τρίτης (14/01) αρχικά διαφαινόταν... επίθεση στην ΕΠΟ, όμως μετά από διαρκείς διαβουλεύσεις, η διοργανώτρια μαλάκωσε τη στάση της.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, αποφάσισε ότι εμμένει στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, με την οποία θα προβιβαστούν στη SUPER LEAGUE τρεις (3) ομάδες, και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο την υλοποίηση της απόφασης αυτής». Η σχετική απόφαση του ΔΣ της Football League για άνοδο τριών ομάδων είχε ανακοινωθεί στις 25 Ιουλίου και μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

ΔΣ με εκτελεστική επιτροπή

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr που έδωσε το «παρών» στα γραφεία της Ένωσης, στο ΔΣ του Σαββάτου (18/01) συγκροτήθηκε συντονιστική επιτροπή για την πιο εύρυθμη λειτουργία των συμβουλίων. Εκτός του προέδρου της διοργανώτριας, Σπύρου Καλογιάννη και του υπεύθυνου επί των οικονομικών θεμάτων, Γιώργου Στούπα, την επιτροπή συνθέτουν άλλο 10 μέλη, 5 από κάθε όμιλο.

Last modified onΣάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep