Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άνοδος τον... Ιούλιο»

Ο Αλέξης Κούγιας προβλέπει προσφυγές για το θέμα της ανόδου.

Για το μπάχαλο που επικρατεί σε ό,τι αφορά στην άνοδο και για αυτό που επικράτησε στο ΔΣ της Football League αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στον Sentra Fm. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διαδικασία:

«Όλη αυτή η συζήτηση και η διαδικασία είναι εντελώς παράνομη. Υπήρχε μια προκήρυξη, όλοι υπογράψαμε και συμφωνήσαμε τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Την προκήρυξη την αποδέχτηκε και η ΕΠΟ».

Για την προκήρυξη που άλλαξε:

«Σε εμάς υπήρχε μια γνώση ότι άλλαξε η προκήρυξη, υπήρχε μια που έλεγε τα ίδια στην Super League και εμφανίστηκε μια που είναι διαφορετική. Όταν η Super League έστειλε στην ΕΠΟ την προκήρυξη, έπρεπε να δημιουργήσει θέμα. Δεν είναι τόσο αφελής που να έχουν δυο προκηρύξεις, που η μια να λέει δυο και η άλλη τρεις και να μην διευθετήσουν το θέμα.

Τις 28 ομάδες τις αποφάσισε η ΕΠΟ και πέρσι πάλι η ΕΠΟ. Για αυτή την ποδοσφαιρική διοργάνωση οι ομάδες της Super League εισέπραξαν πολλά χρήματα, εμείς δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ.Το ότι δείχνει όλα τα παιχνίδια η Nova έχει καταστρέψει όλα τα άλλα πρωταθλήματα δυστυχώς».

Για την απόσυρση των εκπροσώπων: «Εμείς πήραμε μια παμψηφεί απόφαση 25 ομόφωνες ψήφοι, εκτός τριών ο ένας είναι ο εκπρόσωπος των Ηρακλή Ψαχνών».

Για το διαιτητικό δικαστήριο:

«Το διαιτητικό δικαστήριο συγκροτείται για να λύσει διαφορές για συγκεκριμένα θέματα σύμφωνα με τον ΚΑΠ. Πουθενά δεν λέει ότι είναι αρμόδιο για διαφορές μεταξύ δυο Ενώσεων. Για να γίνει πρέπει να προσφύγουν και τα δυο μέλη, να συμφωνούν και να το λέει ο κανονισμός. Ούτε από τους κανονισμούς προβλέπεται, ούτε έχει συμφωνήσει κανείς».

Για το ποια θα είναι η στάση της Παναχαϊκής:

«Ανεξαρτήτως από ποιά απόφαση θα πάρει το Δ.Σ. της Football League η ΠΑΕ Παναχαϊκή αν είναι η τρίτη ομάδα με την συμπαράσταση της Football League θα προσφύγει σε οποιαδήποτε δικαστήριο, αλλιώς θα προσφύγει και κατά της Football League για ζημία».

Για την μήνυση της Παναχαϊκής:

«Έγινε μήνυση κατά της ΚΕΔ, του Αμπάρκιολη και του Κάμπαξη, για την μη άνοδο όταν έπαιξε μπαράζ η Παναχαϊκή με τον Πλατανιά. Για εκείνο το έγκλημα, που έγινε εκείνη την περίοδο για όσους συνέργησαν εμείς, θα στραφούμε εναντίον τους».

Για το πότε προβλέπει ότι θα λήξει το ζήτημα του πόσες ομάδες υποβιβάζονται και πόσες προβιβάζονται:

«Θα λήξει τον Ιούλιο, γιατί θα υπάρξουν προσφυγές εκτός αν εφαρμοστεί ο νόμος».

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2014 22:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep