Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν με νοιάζει όποια απόφαση»

Ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης τοποθετήθηκε εκ νέου στο θέμα ανόδου και υποβιβασμού.

Την άποψη πως η ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει άμεσα απόφαση για τον αριθμό ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Super League και θα προβιβαστούν από τη Footbal League εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Μώραλης.

Ο πρόεδρος της Super League μίλησε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε να κάνουμε με δύο καθ' όλα νόμιμες προκηρύξεις, οπότε δεν με νοιάζει ποια θα είναι η απόφαση. Θα πρέπει η ΕΠΟ άμεσα να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κάποια νομική διαφορά για να πάει το θέμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η μη απόφαση είναι χειρότερη από την όποια απόφαση». 

Φυσικά, τοποθετήθηκε και στις ακραίες δηλώσεις που έχουν κάνει εκπρόσωποι ομάδων της Football League, λέγοντας ότι: «Θα περίμενα στο πρόσφατο ΔΣ της Football League να αποφασιστεί πως δεν θα γίνει καμία προσφυγή από καμία ομάδα. Εμείς αυτό κάναμε και το αποφασίσαμε ομόφωνα. Όποιος προσφύγει νομικά δεν θα κερδίσει τίποτα. Μόνο για παιχνίδι εντυπώσεων ή επικοινωνίας μπορεί να το κάνει και για να ταλαιπωρήσει την ΕΠΟ. Είναι το θέμα το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι δύο λίγκες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο λίγκες δεν θα προσφύγουμε όποια και αν είναι η απόφαση. Με απειλές και ύβρεις δεν λύνονται τα προβλήματα. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας που την έχουμε χάσει. Έχουμε φτάσει στην 13η αγωνιστική δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Όποια και αν είναι η απόφαση…».

Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» o πρόεδρος της Κέρκυρας, Χάρης Κουτσούρης δήλωσε: «Είναι απίθανο αυτό που γίνεται και συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Δεν έχουμε μόνο τον νομό μαζί μας, έχουμε και τη λογική. Βεβαίως και θα το πάμε στα άκρα! Αν χρειαστεί θα ψηφίσουμε υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος»! Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης ανέφερε: «Θα ψηφίσουμε να διακοπεί το πρωτάθλημα. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε... μπανανίες. Ο Ολυμπιακός Βόλου προτίθεται να φτάσει το θέμα στα άκρα! Έχει συζητηθεί μεταξύ των ομάδων στη Football League ακόμα και να σταματήσει το πρωτάθλημα»!

Βέβαια, ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης στο πρόσφατο ΔΣ της Ένωσης, είχε ζητήσει από τους εκπροσώπους των ομάδων να αποφεύγουν ανακοινώσεις που αφορούν σε ακραίες αντιδράσεις για το ζήτημα, ενώ υπογράμμισε ότι ουδέποτε συζητήθηκε κάτι σχετικό με την άνοδο. 

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep