Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και ξανά... ΕΠΟ

Το μπαλάκι του υποβιβασμού πέταξε στην ΕΠΟ η Super League.

«Η Super League και οι ΠΑΕ-Μέλη της αποφάσισαν ομόφωνα ότι το ζήτημα του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων κατά την εκτίμησή τους ανήκει στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, στο οποίο ανέπεμψαν εκ νέου το ζήτημα με τη ρητή δέσμευση ότι η όποια απόφαση του τελευταίου δε θα προσβληθεί ούτε από το συνεταιρισμό, ούτε από τις ΠΑΕ-Μέλη του».

Εάν το τοπίο σε ό,τι αφορά στον αριθμό ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Super League στη Football League ξεκαθαρίσει πριν τη λήξη των πρωταθλημάτων, σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Η λίγκα των «μεγάλων», όπως αναμενόταν, στο ΔΣ της Τετάρτης (20/11) αποφάσισε να πετάξει την καυτή πατάτα στην ΕΠΟ, με τον πρόεδρο, Γιάννη Μώραλη να δηλώνει:

«Στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΟ πάρθηκε η απόφαση να λυθεί η διαφωνία στο διαιτητικό δικαστήριο. Η άποψή μας είναι πως δεν είναι νομική διαφορά, αλλά ποδοσφαιρική. Πρέπει λοιπόν να πάρει απόφαση η Ομοσπονδία. Μπροστά στον κίνδυνο προσφυγών, εμείς στη Σούπερ Λίγκα αποφασίσαμε ομόφωνα πως καμία ομάδα δεν θα προσφύγει, όποια απόφαση κι αν πάρει η Ομοσπονδία. Να κάνει το ίδιο και η Football League, αλλιώς θα πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο. Πρέπει να συμφωνήσουμε οι 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκας και οι 28 της Football League ότι δεν θα προσφύγουμε. Καταλαβαίνουμε έτσι κι αλλιώς πως όποια απόφαση πάρει η ΕΠΟ θα ήταν απίθανο να αμφισβητηθεί».

«H Super League εμμένει στη θέση της περί υποβιβασμού δύο (2) ομάδων, επιθυμία του συνεταιρισμού είναι ότι αντίστοιχη δέσμευση-παραπομπή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ θα λάβει και η Football League»

Για το ζήτημα η Super League ανακοίνωσε: «Η Super League και οι ΠΑΕ-Μέλη της αποφάσισαν ομόφωνα ότι το ζήτημα του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων κατά την εκτίμησή τους ανήκει στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, στο οποίο ανέπεμψαν εκ νέου το ζήτημα με τη ρητή δέσμευση ότι η όποια απόφαση του τελευταίου δε θα προσβληθεί ούτε από το συνεταιρισμό, ούτε από τις ΠΑΕ-Μέλη του.

Αν και είναι αυτονόητο ότι η Super League εμμένει στη θέση της περί υποβιβασμού δύο (2) ομάδων, επιθυμία του συνεταιρισμού είναι ότι αντίστοιχη δέσμευση-παραπομπή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ θα λάβει και η Football League».

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep