Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ντέρμπι Super League»

Κούγιας και Καραγιάννης συμφωνούν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Παναχαϊκή είναι ανώτερες από πολλές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων απάντησαν σε κοινές ερωτήσεις στο flnews μετά την κλήρωση που τους έφερε αντιμέτωπους:

Ένα σχόλιο για την κλήρωση;

Καραγιάννης: «Με την Παναχαϊκή μας χωρίζουν 90 λεπτά στο γήπεδο, όπως είχα δηλώσει και όταν έγινε η κλήρωση της football League και τοποθετηθήκαμε στον ίδιο όμιλο. Η Παναχαϊκή θα τύχει της καλύτερης φιλοξενίας».

Κούγιας: «Νομίζω ότι σήμερα στάθηκαν τυχερές οι ομάδες της Super League, οι οποίες στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου θα αποφύγουν μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Football League, αφού και οι δύο έχουν τις δυνατότητες, παράδοση στο θεσμό και θα τις αντιμετώπιζαν σαν ίσο προς ίσο».

Πόσο δύσκολο είναι να ξεκινάτε με ένα τόσο δυνατό παιχνίδι;

Καραγιάννης: «Δεν είχα σκεφτεί ποια ομάδα θέλω αντίπαλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα είναι σημαντικό και για εμάς και για τον κόσμο να δουν ένα τέτοιο παιχνίδι».

Κούγιας: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι από πλευράς ρόστερ, ιστορίας, δυναμικότητας θα ανταγωνιστούν δύο ισχυρές ομάδες της Football League, που είναι φαβορί για την άνοδο».

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα;

Καραγιάννης: «Εμείς έχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι στις 29 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή αν το υπολογίσετε είμαστε κάπου στο 70-80%».

Κούγιας: «Δεν είναι απόλυτα έτοιμες οι δύο ομάδες αυτόν τον καιρό. Όποια βρεθεί στη μέρα της και είναι και πιο τυχερή θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Είμαι βέβαιος ότι όσοι βρεθούν στο γήπεδο και όσοι παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την τηλεόραση, θα χαρούν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα είναι σαφώς ανώτερο από πολλά που γίνονται στη Super League. Είμαι σίγουρος ότι θα τύχουμε εξαιρετικής φιλοξενίας, όπως θα συμβεί και στα δύο μεταξύ μας ματς στο πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2013 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep