Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Η κλήρωση της Football League

Το flnews.gr βρέθηκε στα γραφεία της Football League για την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των δύο ομίλων της Football League, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (5/9). Το flnews.gr βρέθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας και σας παρουσιάζει την κλήρωση στον βόρειο και νότιο όμιλο.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (29/09):

Νότιος όμιλος

1η - 14η

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΟ Χανιά

Επισκοπή - Φωστήρας

Φωκικός - Καλλιθέα

Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος

Παναχαϊκή - Αστέρας Μαγούλας

Βύζας Μεγάρων - Πανηλειακός

Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα

Δείτε το πρόγραμμα του νοτίου ομίλου

Βόρειος όμιλος

Αν. Καρδίτσας - Ζάκυνθος

Δόξα Δράμας - Νίκη Βόλου

Καβάλα - Ηρακλής

Τύρναβος - Βατανιακός

Εθνικός Γαζώρου - Αιγινιακός

Κέρκυρα - Αν. Γιαννιτσών

Πιερικός - Απόλλων 1926

Δείτε το πρόγραμμα του βορείου ομίλου

12:59: Με τη σειρά του ο Γιάννης Ανδριανός έβγαλε λόγο και ανακοίνωσε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου στις 300 χιλιάδες ευρώ.

12:47: Αφίχθη ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός. Η διαδικασία διεκόπη για λίγο, με τον Σπύρο Καλογιάννη να βγάζει λόγο.

12:33: Ξεκινά η διαδικασία της κλήρωσης.

12:27: Το αίτημα μετά από παρέμβαση του Πιερικού, δεν έγινε δεκτό και ο Σπύρος Καλογιάννης τόνισε ότι αν Πιερικός και Βατανιακός παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική, τότε τη λύσηθα δώσει η διοργανώτρια αρχή.

12:22: Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος ζητά κλειδάριθμο με τον Αιγινιακό και όχι με τον Βατανιακό. «Εμείς δεν θέλουμε ορισμό, θέλουμε κλήρωση». Αντέδρασε ο εκπρόσωπος του Βατανιακού.

12:15: Στην αίθουσα βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος ζήτησε από τους προέδρους να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

12:15: Όπως ανακοινώθηκε, κατά 99% ο θεσμός του Κυπέλλου θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου!

12:10: Ανακοινώθηκε πως επετεύχθη συμφωνία με το Υπουργείο, ώστε το μετοχικό κεφάλαιο των ΠΑΕ να μειωθεί στις 300.000 ευρώ.

12:10: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα του Φωστήρα να μην παίζει εντός την ίδια αγωνιστική με την Καλλιθέα, όπως και του Τυρνάβου με την ΑΕΛ, που χρησιμοποιούν την ίδια έδρα. Ακόμα, ομάδες που έχουν πρόβλημα με το γήπεδό τους, ζήτησαν να παίξουν εκτός έδρας στην πρεμιέρα, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

12:05: Δεκτό έγινε το αίτημα της Αστυνομίας να τοποθετηθούν κλειδάριθμοι, ώστε οι Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου να μην αγωνίζονται την ίδια ημέρα εντός έδρας, όπως και οι Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή. Παράλληλα για λόγους ίδιας έδρας υπάρχει κλειδάριθμος για ΑΟΧ - Πλατανιά, Πιερικό - Βατανιακό.

12:03: Τη Δευτέρα (09/09)θα γίνει συνάντηση του Σπύρου Καλογιάννη με τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων για να τους ενημερώσει για θέματα διαφάνειας και βίας. Θα παραβρίσκεται και αντιπροσωπεια του ΠΣΑΠ.

12:00: Ο προεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης ενημέρωσε ότι το «παρών» στην κλήρωση θα δώσει και ο υφυπουργός, Γιάννης Ανδριανός. Για τον λόγο αυτό θα καθυστερήσει να ξεκινήσει η διαδικασία. 

Last modified onΤρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 01:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep