Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναμονή για Πιερικό, Εθν. Αστέρα, Επανομή

Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των τριών ομάδων της Football League για τα στημένα παιχνίδια.

 

 

Λίγο παραπάνω από μία ώρα κράτησε τη Δευτέρα (24/10) η συζήτηση  στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής για τις υποθέσεις Πιερικού και Εθνικού Αστέρα για τα στημένα παιχνίδια. Τελικά η απόφαση για το μέλλον των δύο ομάδων θα βγει την Πέμπτη (27/10).

 

 

Υπό την προεδρία του Ελευθέριου Ζάρμπα, λοιπόν, εκδικάστηκαν οι υποθέσεις της ομάδας της Κατερίνης και της Καισαριανής, για τη φερόμενη συμμετοχή τους στα στημένα παιχνίδια. Ο Λίβας, δικηγόρος του Εθνικού Αστέρα, υποστήριξε ότι υπάρχει δεδικασμένο για το ματς με τον Πιερικό, οπότε και είχαν απαλλαχθεί οι Καισαριανιώτες, με τον δικηγόρο του Πιερικού, Παπαδόπουλο, να σημειώνει ότι κακώς υπάρχει διώξη εναντίον της ομάδας που εκπροσωπεί. Για τον συγκεκριμένο αγώνα που κατηγορούνται οι δύο ΠΑΕ μίλησε και ο παίκτης του Διαγόρα, Πουλόπουλος, που κατέστησε σαφές ότι ουδέποτε τον ενόχλησαν προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση.

 

Το ίδιο είπε και ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Πορτουλίδης. Ότι δηλαδή ουδέποτε τον έχουν πλησιάσει για τέτοιο σκοπό. Παράλληλα ο Δήμαρχος Κατερίνης Χιονίδης και ο πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας Παπαπετρίδης υπερασπίστηκαν με τις δηλώσεις τους τους παλιούς ιδιοκτήτες του Πιερικού, Ντούμο και Ελευθεριάδη. Με τη σειρά του ο παίκτης των Κατερινιωτών, Δήμος, δήλωσε ότι ο μάνατζερ Ζαβαντίας τον έμπλεξε στην ιστορία αυτή, ενώ ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ευαγγελάτος, έκανε λόγο για μια άνευ ουσία συνομιλία μεταξύ του Ζαβαντία και του πελάτη του.

 

Σειρά πήρε στη συνέχεια η υπόθεση της Αναγέννησης Επανομής που κατηγορείται για το παιχνίδι με τη Δόξα Κρανούλας. Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε ο πρόεδρος της Επανομής, Μιχάλης Μπαλάσας, αλλά και ο Δήμαρχος της Επανομής, ο οποίος τόνισε ότι γνωρίζει τον Μπαλάσα 40 χρόνια, πρόκειται για ένα έντιμο άνθρωπο και ποτέ δεν είχε σχέση με τέτοια θέματα.

 

Last modified onΔευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep